Ale wsparcie jakies masz?Zamieszczone przez zwoli
Ale wsparcie jakies masz?Zamieszczone przez zwoli
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Hmmm, jedynego fanatyka jakiego ja tu widze to jestes wlasnie TyZamieszczone przez pn_
![]()
LOL, wiesz co ? poprawiles mi humorZamieszczone przez pn_
![]()
Ja mam aparat, ktory lubie i nie kupie innego, ani Nikona, ani Canona, ani Minolty, ani Pentaxa... wiec jest mi obojetne co sie ukaze, nie ukaze, kto wiecej sprzeda itd.Zamieszczone przez Polaco
Wiem. Zauwazylem. Ze dyskusja u Ciebie polega na przesmiewkach i jakichs pisaniach dla samego pisania.Zamieszczone przez Polaco
Ciekawe, bo ja mam dokladnie to samo wrazenie w stosunku do Ciebie. Coz, z mojej strony EOT, szkoda mi klawiatury na glupoty.Zamieszczone przez pn_
Dopiero teraz?!?!?Zamieszczone przez Polaco
Polaco i pn_ - idzcie sobie na PW z ta wymiana "uprzejmosci"![]()
a ty to pewnie robisz dla potomnosci swoim zoltym trabantem?Zamieszczone przez zwoli
Nie ma zoltych trabantow. Sa tylko jedne trabanty, na c.Zamieszczone przez sven
![]()
Nie ma?Zamieszczone przez pn_
Na pstryku mozna przeczytac o D70
Trabant jak nic :PKorpus aparatu wykonany jest z tworzyw sztucznych. Dzięki temu aparat jest stosunkowo lekki (595g).
Kochany, mam wlasnie oba w reku -> D70 to przy 350D Mercedes!Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]