Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: ...saturn...

Domyślnie ...saturn...

Witam!!!

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą:

Od 14 do 17 stycznia 2010 jest akcja promocyjna na cały asortyment, tzn za każde wydane 500zł saturn daje 100zł (przy 2000zł -> 400zł gratis :-P)w postaci ich karty płatniczej (coś na zasadzie karty upominkowej). Pieniądze zebrane w ten sposób można wydać w saturnie na dowolny cel.

Minus taki, że kartę wykorzystać można dopiero od 18.01.2010.

... C 500D + C 50/1.4 ...
    ... znajdź swój cel człowieku ...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

I tak się nie będzie opłacać.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    I tak się nie będzie opłacać.
    Czasem się coś tam opłaca - np ja kupowałem karty (Sandisk SDHC 4GB UltraII 15) po 39zł. Inna rzecz, że za 500 zł kart nie kupię
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez partyzant84 Zobacz posta
    Witam!!!

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą:

Od 14 do 17 stycznia 2010 jest akcja promocyjna na cały asortyment, tzn za każde wydane 500zł saturn daje 100zł (przy 2000zł -> 400zł gratis :-P)w postaci ich karty płatniczej (coś na zasadzie karty upominkowej). Pieniądze zebrane w ten sposób można wydać w saturnie na dowolny cel.

Minus taki, że kartę wykorzystać można dopiero od 18.01.2010.
    Pierwszy post i od razu reklama konkretnej sieci ( a może miejsca pracy, jeśli tak to licze na dalsze info o jakiś mega promocjach )
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

jak zwykle promocja w stylu "nie dla idiotów" )
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    Pierwszy post i od razu reklama konkretnej sieci ( a może miejsca pracy, jeśli tak to licze na dalsze info o jakiś mega promocjach )
    Czemu od razu reklama??akurat ja nie wiedziałem o takiej promocji a dla niektórych może się ta informacja okazać przydatna i będzie można trochę grosza zaoszczędzić.
    30D + 17-40L+ Plástico Fantástico

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

a ja proponuję się zapoznać z : http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?p=184621#184621

bardzo ciekawie o "promocji w saturn"
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Coś już napisał
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisv740 Zobacz posta
    a ja proponuję się zapoznać z : http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?p=184621#184621

bardzo ciekawie o "promocji w saturn"
    Standardowy wałek sklepów "dla idiotów", ciekaw jestem jak długo ludzie jeszcze będą się nabierać. Parę dni temu widziałem jak gość z MM z C17-85 wychodził, dodam, że cena grubo ponad 2k, poczułem nawet jakąś wewnętrzną chęć powstrzymania go ale machnąłem ręką i odpuściłem.
    C 50D + C 50 1.8 + C 17-85 IS USM + LowePro SlingShot 200AW + tanie gadżety

Domyślnie

Ludzie ludziska

Nie pisałem tego aby zrobić reklamę sklepu, nie pracuję w nim i nie jestem z nimi w żaden sposób związany To jedynie informacja dla Was Zrobicie z tym co chcecie.

Wiem że ceny nie są tam niskie, bo za aparatem rozglądam się już ponad pół roku Za body EOS 500D sklep życzył sobie około 2600 zł. Ale dodatkowo w ramach promocji dostałem 500zł na ichniej karcie do wykorzystania w sklepie. Czyli cena za body to 2100 (oszczędzam ok. 250-300 zł na samym body w stosunku do tanich sklepów internetowych) - naturalnie przy założeniu, że kartę również przeznaczę na zakupy w tym sklepie. Przede mną jeszcze karty pamięci, akumulator, jakaś torba, filtr - zawsze się uzbiera na to 500zł.

Nie proszę, aby ktokolwiek oceniał mój wybór na podstawie własnego gustu Jeśli będę miał pytania o atrakcyjne ceny sprzętu to na pewno Was zapytam A puki co rozkoszuję się nowym nabytkiem

Powodzenia Canonierzy!!!

... C 500D + C 50/1.4 ...
    ... znajdź swój cel człowieku ...

Uprawnienia umieszczania postów