czyli że najlepiej mocnymi halogenami oświetlać, czy że co??
czyli że najlepiej mocnymi halogenami oświetlać, czy że co??
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Czyli ze od swietlowek kompaktowych mega mocy do celow fotograficznych najlepiej sie trzymac z daleka... Moc moze i maja, ale nie sama moc sie liczy. Nawet custom WB daje zle wygladajace foty. Jak juz cos z tego ma byc przyzwoitego to albo halogeny (goraco i kupa innych wad z tego powodu) albo zarowki blyskowe czy inne lepsze blyskadelka...Zamieszczone przez Il fuoco
...
No, no a żona mi mówi, ze marnuje czas przed kompem a ja tu normalnie doktorat z fizyki zrobie. Bardzo dobrze wyjasnione Kuchatek wszystko jasne. Ty nie powinienes byc falsh guru tylko jakis ja wiem
LIGHT MASTER czy inny God of Luminosity.
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Tylko że cena ELFO też jest porażająca. A na funsportach podobno da się jednak pracowaćZamieszczone przez adamek
![]()
no właśnie... co to jest to Elfo????
kolega w studiu ma 4 lampy z softboxami, pełno kabli pilotów i innych badziewi. lampy jeżdżą sobie po całym suficie w każdym kierunku po szynach wkręconych w sufit,są podwieszane i opuszcza się je na takich taśmach. do tego tła zjeżdżają na pilota itp itd etc. - kumpel mówi że dał za wszystko 40 000 zł. czy to możliwe?
(a ja mam praktycznie nieograniczony dostęp do tego studia)
coś takiego tam jest:
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 09-02-2006 o 22:26
Porządne elfo 500ws to jeśli się nie myle z serii Quant ok 3500 zł. Do tego dolicz sobie system przemieszczaniaZamieszczone przez Il fuoco
Do wyjasnienia to by trzeba ksiazke napisac, ale mi sie nie chce. Mysle ze po fotkach wyraznie widac co i jak. Jak znajde pasujace wykresy liniowe to dorzuce. Na nich fajnie widac te niepozadane "piki" ktore wystaja i zaburzaja calosc oraz oglupiaja sensory w cyfrakach.Zamieszczone przez kami74
DziekiZamieszczone przez kami74
Dopisz sie w odpowiednim watku
Wydrukuje sobie i bede przed laskami szpanowac![]()
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 09-02-2006 o 22:33
...
czyli:NICHT GUT!Zamieszczone przez KuchateK
czyli w sumie z jakimiś 5cioma tłami,silniczkami do ich opuszczania, bleblebleZamieszczone przez Macio
mogłoby wyjść...
no to mi żal chłopa. bo mieszka 500m ode mnie, ma takie studio a jedyn co w nim robi to śluby raz na czas... nic ciekawego...