No to za dwa tygodnie, w weekend jest plener w słowińskim parku narodowym
http://www.starz.pl/canon/index.php?topic=45.0
zawsze możesz wpaść![]()
witam panowie...widzę, że w moich rejonach coś kombinujecie... chętnie bym się podłączył![]()
obwieziemy Was z nagorem po okolicy, pokażemy kilka ciekawych miejsc![]()
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
To widze że zostalem odgórnie wpisany w wyjazd
ale i tak planowałem sie wybrac wiec luzik.
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
W związku z plenerem w Ustce i Słowińskim Parku Narodowym, ekipa szczecińska (Mellan, BVQ, Oskardj92 i Asikson) wybiera się pociągiem w sobotę rano: Szczecin 7.35, Białogard 10.02, Koszalin 10.24, Słupsk 11.16. Oxydum będzie nas oczekiwał na dworcu w Słupsku.
Jeśli ktoś ma chęć dołączyć, to zapraszam :-D
C-F-K - forever
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
W sobotę strzały w UstceNabrzeże, miasto, a wieczorem dyskusje i wymiana doświadczeń.
C-F-K - forever
Łukasz Chyrek
Ale będą pogaduchy![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622