------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
jesli studio... to z dobrym oswietleniem ciągłym polecam bo przy nawet 5-6 osobach i swiatłem błyskowym to ise burdel zrobi za przeproszeniem.
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
Mam namiar na jedno studio w Koszalinie, ale gość raczej byłby zainteresowany kasą jak sądzę, więc odpada...
C-F-K - forever
A można wiedzieć, dokładniej o kogo chodzi? może jednak da rade coś załatwić![]()
witam serdecznie
tez bym chętnie dołączył do grupy,jednak rzadko ostatnio bywam w Koszalinie,ponieważ się wyprowadziłem za granice.
jednak chętnie nawiąże z wami kontakt meilowy a zawsze będąc w mieście można zorganizowac spotkanko ze szkłem
pozdrawiam serdecznie
podam meila : autoLuka@gmail.com
Lukas K (nołnejm)
canon 400D & 7D ,ef24-105mm4L,ef50mmf1.8
witam, czy temat studia w Koszalinie jest aktualny? Chetnie dołączylbym do grupy na warsztaty studyjne lub wiosenny plener.
Co do studia... Po intensywnych rozmowach z jednym z Koszalinskich fotografow, stanelo ze bez kasy ani rusz... Rownie dobrze w takim ukladzie mozna wynajac jakiekolwiek z dobrym sprzetem. Ale juz widze, to zbieranie kasy i liczenie kiedy czas minie... Chyba nie tedy droga... Hmmm
Nie wiem jakie studia i w jakiej cenie można wynając Koszalinie, ale jeżeliby byliby zdeterminowani chętni to może warto rozważyć regularne wynajęcie dobrego studia w jeden dzień tygodnia - sobota (no może poza okresem VI-VIII)?
Jeżeli nie to na ewentualny plener bym sie pisał.