Nie... Balans leży i kwiczy. Dla mnie bynajmniej nie wygląda to fajnie.
Ostatnie nie doswietlone i znow balans bieli...
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Ładna modelka.![]()
Niby 1/80sek, ale wygląda na poruszone, a takie to ja od razu kasuję...![]()
no wiem że poruszone troszkę...ale żal było wywalić![]()
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....
wszystkie zdjęcia pod względem pomysłu i urody modelek podobają mi się bardzo, szczególnie pierwsze i ostatnie. Co do techniki, to wypowiedzieli się już mądrzejsi ode mnie. Na ostatnim można by ująć jeszcze brodę, chyba lepiej by to wyglądało, ale to tylko moje zdanie.
Za ciemno, poruszone, za mala GO
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Spoko,
zapowiada sie dobrze, powoli idziesz do przodu.
Uchwyciles dobry moment, oczy w mocnym punkcie, zdjecie oglada sie przyjemnie.
Tak jak napisali panowie wyzej - niestety poruszone, bawiac sie GO staraj sie trzymac oczy w punkcie ostrosci, chyba ze specjalnie chcesz pobawic sie GO na jednym oku. Musi to jednak byc zdecydowany zamiar, a nie przypadek. Postaraj sie popatrzyc chlodnym okiem na to zdjecie - masz lekki balagan - ramie, poskrecana reka, kanapa/oparcie/fotel - cos tam sie zalapalo na 3'ci plan.
Przebarwienia skory - tu juz obrobka, ale na to tez kiedys przyjdzie czas.
Jest dobrze, a bedzie lepiej.
Nie zrazaj sie, daj modelce odetchnac, zabierz ja teraz gdzies w plener i poszukajcie wiosny
Powodzenia!