ejjj! to nie ja wpadlem w psie papu, wiec czemu mi buty ucinasz? czyste bylyZamieszczone przez Venio
![]()
ejjj! to nie ja wpadlem w psie papu, wiec czemu mi buty ucinasz? czyste bylyZamieszczone przez Venio
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
byłeś wiecznie ostatni, to ci obciął :grin:
a gdybyś wdepnął, to by na pewno były, widziałeś ile Tomek ma zdjęć![]()
mmsza, najpierw mi zrobiłes smaka na zdjęcia 8) a teraz na karkówkę.. :-o sam już nie wiem co lepsze ;-)Zamieszczone przez mmsza
Maciek, bardzo dziękuję za podziękowania :grin: i również Wam dziękuję. W każdym razie nabieram przekonania, że jesteście zadowoleni. Było super, i trzeba zdecydowanie coś jeszcze wymyślić w niedługiej przyszłości 8)Zamieszczone przez mmsza
ej no ma ktoś jeszcze moze jakieś moje fotki ?bo chce zrobić jakiegos avatarka
hehe bo to co teraz mam to moze odpowiada mniej więcej orginałowi ale jednak mi sie znudziło
![]()
E tam, spoko da sie domyslecZamieszczone przez mmsza
![]()
ja rowniez dolaczam sie do podziekowan za dwie osobydzieki Kuba, zlot byl naprawde na poziomie
licze ze nastepny zlot bedzie rowniez w krakowie, wtedy pozwiedzamy... gonzo jak to bylo ? za-krzo-wek ?
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Dodam tylko, że z tymi fotkami nic zupełnie nie robiłem (oprócz zmniejeszenia na potrzeby forum)Zamieszczone przez Kubaman
Faktem jest natomiast,że z ostrzeniem na F11 były niezłe jaja (co zresztą widać na wcześniejszych zdjęciach)
Dziś postaram się dorzucić jeszcze parę fot ze zlotu jak tylko się podłączę swoim kompem.
Pozdrawiam Kraków (dzięki za zorganizowanie czasuna zjeździe) i resztę z którymi miałem przyjemność spotkać się osobiście
![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC