Strona 30 z 66 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 656

Wątek: Zlot w Krakowie

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

aha. A wy o ktorej będziecie dokładnie?? O 10 czyli początek zlotu? Czy później?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Dokładnie nie wiadomo, zależy od instynktu rajdowca Mmszy. Mniej więcej zdązymy na punkt planu: przyjazd grupy bialostockiej
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Katowice

Domyślnie

To ja kurde w takim razie przyjezdzam na 13. Chyba ze ktoś mi zaproponuje mi jakiś sposob na przechowanie mojego bagazu :P (czekam na propozycje )

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    Wiesz ja sie pytam dlatego ze w planie nic nie ma na temat tego by najpierw isc odebrac pokoje i zostawić rzeczy w nich. Wiec nie wiem jak to jest zaplanowane przez "organizatorów" bo jeśli tak to ja tez biore plecak ze stelarzem i jest git.

Venio, wybacz ze nie wpisalismy punktu, chowanie plecakow do pokoju hotelowego, zaraz napisze do Kubamana i postaramy sie naprawic ta karygodna pomylke
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Miasto
    Katowice

Domyślnie

nie wiem czy mówisz powaznie o tym punkcie :P ale tak serio to nawet jeśli był by taki punkt to ja nie wiem gdzie jest ten hotel gdzie Tomek zrobił rezerwacje...
    (chyba ze czegoś nie zrozumiałem i ty też mieszkasz z nami pod jednym dachem - sorry ale troche sie juz gubie tyle tych planów było ze nie wiem co było tylko propozycją a co zmieniło sie w ostateczną dezycje)

Edit: Dobra panowie ja ide nynać dogadamy sie jutro. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 14-10-2005 o 00:11

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Przez przypadek trafiłem na stary post dotyczący wieżowca w Krakowie: http://canon-board.info/showpost.php...9&postcount=13
    Może uwzględnić najazd na "przyszłą siedzibę" w planach?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Szanowni Państwo, tego jeszcze nie było! Wbrew prawom fizyki przedstawiam Wam zdjęcia ze Zlotu, który jeszcze się nie rozpoczął. Widać cały plan soboty zrealizowany:

1. kręcenie się w okolicach rynku
    2. collegium maius
    3. spacer grodzka i wawel
    4. kazimierz
    5. focenie noca

Dodatkowo prekognicyjnie ze zdjęć wynika, że w niedziele będzie dobra pogoda!

Więcej tu: http://212.33.73.85/tomaszg/foto/04krakow/index.html

(przepraszam, późno już)

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mamy rozumieć ze sie juz nie pojawisz?
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    nie wiem czy mówisz powaznie o tym punkcie :P ale tak serio to nawet jeśli był by taki punkt to ja nie wiem gdzie jest ten hotel gdzie Tomek zrobił rezerwacje...
    (chyba ze czegoś nie zrozumiałem i ty też mieszkasz z nami pod jednym dachem - sorry ale troche sie juz gubie tyle tych planów było ze nie wiem co było tylko propozycją a co zmieniło sie w ostateczną dezycje)

Edit: Dobra panowie ja ide nynać dogadamy sie jutro. Pozdrawiam

Sugerowalem Venio ze wszystkiego za Ciebie zrobic nie mozemy, plan jest sztywny i ja sam pewno sie spoznie bo rano musze pojawic sie w hotelu wiec na 10 nie zdaze... Tobie polecam to samo, wpierw umowic sie z Tomkiem lub Mxdanishem, i razem pojawic sie na wislnej, a potem na zlot, wislna jest tutaj...

http://www.wislna.com/

pozdro
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

A mi się moje deklarowane 75% udziału dramatycznie obniża, szlag by trafił :-(

No nic, jeżeli coś z tego wyjdzie, to będę Was poszukiwał na fotograficzno-fotogeniczno-piwnym szlaku (ale nie zostawiajcie po drodze tu UVki, tam szybkozłączki, gdzieniegdzie dekielka ;-), spróbuję bardziej współczesnych metod). A jeżeli nie... to pozostanie mi życzyć udanego Zlotu (fotograficznie i integracyjnie) i oczekiwać na posty w dziale "Galerie".

G

Strona 30 z 66 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów