Strona 8 z 66 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 656

Wątek: Zlot w Krakowie

Początki nałogu Awatar Calliactis
    Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    hehe ciesze sie zem wziety na poklad, mimo ze moi przodkowie by mnie wykleli bo to rodowite hanysy. Wstyd sie przyznac, znam krakow lepiej anizeli katowice (co wcale nie znaczy ze znam krakow wysmienicie ).
    OT:
    Hehe - był nawet dowcip: "Co prawdziwy Góral ma nad drzwiami wejsciowymi? Skórę z Hanysa!"....
    Ale to tylko OT... sorki, jeśli kogoś uraziłem ;-)...

A na temat - to - ludzie chwilowo przebywający w Krakowie - może się spotkamy na dzień, obgadamy, każdy jakiś swoisty pomysł podrzuci... Kiedy proponujecie? Może gdzieś przy piwku, jakoś jeszcze w tygodniu?...
    5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
    rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

i wkoncu stwierdzicie - "a po co drugi zlot... przeciez juz se wypilismy i pogadalismy... te barman jesze jedno..."

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Z checia tez pomoge w organizacji.
    Mysle ze rynek->wawel-> bulwary->kazimierz to taka podstawa dla "turystow" z której nie mozemy, nie chcemy zrezygnowac... :-)

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Ale się zagapiłem
    Z "silnej grupy Białostockiej" melduję się i też bym się na termin 15-16 pisał
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

panowie, nie ignorujmy wystawy world press photo ja ja naprawde chce zobaczyc ! a jak na rynku sie nam poszczesci to moze znowu machne takie photo

przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Panowie a co z ZOO ? Może jeszcze zwierzaków nie pochowali na zime ? Ktoś się orientuje w tym temacie ?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    panowie, nie ignorujmy wystawy world press photo ja ja naprawde chce zobaczyc ! a jak na rynku sie nam poszczesci to moze znowu machne takie photo
    Nie machniesz bo rynek rozkopany jest totalnie
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Z checia tez pomoge w organizacji.
    Mysle ze rynek->wawel-> bulwary->kazimierz to taka podstawa dla "turystow" z której nie mozemy, nie chcemy zrezygnowac... :-)
    Eeee, takie foty to ma kazda wycieczka do Krakowa. MOze jednak cos bardziej oryginalnego?
    Ja juz zaproponowałem parade zabytkowych pojazdów MPK.

Co do World Press Photo to juz rok temu stwierdziłem ze wiecej nie ide. IMO to nie jest sztuka, tylko granie na ludzkich uczuciach. Zakazdym razem wychodze tak dobity ze musze tydzień wracać do siebie. Jednak jak chcecie iść to nie mam nic przeciwko. Poczekam na plantach na Was.

Co do robienia wstepnego minizlotu to jestem przeciw bo nie widze takiej potrzeby.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Domyślnie

Hmm a może rynek i okolice zrobić plenerowym wieczorem/nocą.. kontynuować by można później onanizmy na miejscu w knajpie jakiejś... Za dnia Kazimierz, lub też trochę natury - lasek wolski (tu zoo i kopiec) - ale to by było niezłe o świcie, ewent. wspomniany Zakrzówek (taki sobie zalew, w którym wody cały czas przybywa...) i skałki Twardowskiego obok.

Inna propozycja to wypad do Ojcowa - natura, ładna jaskinia lub też w drugą stronę - wieliczka i kopalnia.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek
    Nie machniesz bo rynek rozkopany jest totalnie
    robilem je w lipcu, od tego czasu nie bylem w kraku, niewiem jaka jest sytuacja, co do glosow sprzeciwu, sprawa dyskusyjna czy robic to co kazdy turysta ma w albumie czy odkrywac krakow nieodkryty ja optuje za druga opcja ale zdjecia pod smokiem wawleskim to sobie nie odmowie niech mnie ktos oswieci czy do wyspianskiego wpuszczaja w ramach wycieczek po teatrze ? Wyspianski robi wrazenie...

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus
    Co do World Press Photo to juz rok temu stwierdziłem ze wiecej nie ide. IMO to nie jest sztuka, tylko granie na ludzkich uczuciach. Zakazdym razem wychodze tak dobity ze musze tydzień wracać do siebie. Jednak jak chcecie iść to nie mam nic przeciwko. Poczekam na plantach na Was.
    I owszem 2002 WPP to byla jedna wielka tragedia WTC ale sa przeciez jeszcze inne kategorie: przyroda sport, nauka i technia, sztuka... mnie kreca dobre zdjecia reportazowe, dobre nei znaczy brutalne

No tak Panowie, Krakow jest ogromny i dzieje sie w nim tyle ze na brak zajec narzekac nie mozemy, jednak chyba nie bylo to powiedziane dosc jasno, dlatego pytam, chcemy zlot jedno czy dwudniowy ? mi by nawet dwa dni odpowiadaly
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 8 z 66 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów