kurde byle pogoda dopisała... o_O
kurde byle pogoda dopisała... o_O
chyba miałeś na myśli Słowackeigo (teatr) ? Z tego co wiem, to nie.Zamieszczone przez thorin
musimy zrobić dwa, a przynajmniej półtora dnia, bo jeśli mają przyjecgać ludzie z Wawy i Podlasia, to jeden dzień nie ma sensu. Oczywiście można to podzielić na dwie sensowne części i częśc ludzi z bliższa wybierze sobie to co im bardziej podejdzie. Ale najfajniej by było zachować sie po koleżeńsku i spotkać w pełnym gronie również w drugi dzień.dlatego pytam, chcemy zlot jedno czy dwudniowy ?mi by nawet dwa dni odpowiadaly
![]()
w Krakowie jest tyle atrakcji ze nie zmiescimy ich w jednym dniu, ani w dwoch... ale w dwoch dniach zmiescimy ich więcej wiec proponuje dwa dni ^^
wlasnie to mialem na mysliZamieszczone przez Kubaman
ja sie pisze na dwa dni...Zamieszczone przez Kubaman
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja jestem miejscowy i tez jestem za dwoma dniami.
Co do Ojcowa to jestem za, ale to nam zajmie cały dzień. Wieliczka - owszem ciekawa sprawa ale mnie niestety w tym momencie nie stać, więc bedę musiał sobie odpuścić.
canis, spoko - wpisz sie najpierw w wątku obok na liste uczestników, poczekajmy ilu nas w ogóle jest i skąd i będiemy myśleć nad planami. Na raie jakiekolwiek ustalenia nie mają większego sensu.
Wieliczka fotograficznie słabo wypadnie. Przecież to jest wycieczka z przewodnikiem, za robienie zdjęć biorą dodatkową kasę (a i bez tego jest sporo). Czasu nie dość na porządne rozstawienie sprzętu, bo grupa goni, w kadr wchodzą :/
A ponadto, już tam byłem![]()
OK umowa stoiZamieszczone przez mmsza
![]()
Hmmm... idę potrenować![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
O ! i to jest cos co mi sie podoba - zawsze chcialem obskoczyc okolice starego miasta wieczorem (niektore budynki sa super oswietlone) ale samemu jakos strach wyciagnac aparat - w grupie razniej.Zamieszczone przez rysiaczek
No a mysle ze odwiedziny knajpki w sobotni wieczor to wrecz obowiazek i nie ma co dywagowac.
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Chyba nie sądziłes, że spotykamy sie w celu robienia zdjec? ;-)Zamieszczone przez birez