a czy tam konkretnie mieszka ktoś z CBZamieszczone przez Tomasz Golinski
na razie nie mam pojęcia co zaproponować ale dam radę !
Tomek widzę, że jesteś napalonyWerbuj gawryla, jestem mu krewny piwko za galerię.
a czy tam konkretnie mieszka ktoś z CBZamieszczone przez Tomasz Golinski
na razie nie mam pojęcia co zaproponować ale dam radę !
Tomek widzę, że jesteś napalonyWerbuj gawryla, jestem mu krewny piwko za galerię.
Znalezione na stronie MPK:
15.10.2005 (sobota) godz. 10:00 - 14:00
Wielka Parada Tramwajów organizowana przez MPK SA w Krakowie wspólnie z Krakowskim Biurem Festiwalowym. Parada złożona z różnych typów wagonów tramwajowych oraz autobus jelcz "ogórek"; we wszystkich wagonach aktorska młodzież, która zabawiać będzie publiczność.
Do parady można włączyć się w zajezdni tramwajowej "Podgórze" gdzie od godz. 10:00 będą wpuszczani wszyscy zainteresowani. Do tramwajów można będzie też wsiadać na przystankach.
6.10.2005 (niedziela) godz. 10:00 - 17:00
Dzień otwarty Muzeum Inżynierii Miejskiej
W programie zwiedzanie eksponatów związanych z komunikacją miejską oraz motoryzacją:
* pojazdy ilustrujące rozwój komunikacji miejskiej
* kolekcję historycznych samochodów i motocykli, w tym włoskich na wystawie Shape Mission
Ponadto w Muzeum odbędą się:
* warsztaty z zakresu technik konserwacji i rewaloryzacji budynków
* pokazowe lekcje muzealne z zakresu techniki.
Nie, na wiślnej wynająłem.
Gawryl wydaje się chętny, o ile zracjonalizujemy koszty. Jeśli wyjdzie termin preferowany, to ja wozem nie pojade niestety. Jeśli by tak wyszło, to pewnie ponadto będę jechał z "modelką" ze względów logistycznych.
no to fajnie, bo moja żona jak zwykle się wprasza :-) będzie miała towarzystwo.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
heh to zobaczymy co moja na tą wyprawe powie :> hehe ale wolał bym jej nie pakowac w walizke bo mi połowe zdjęć zabierze![]()
![]()
Tak, tak, dokładnie ten.. obok kilka skałek i mały lasko-park a dalej już tylko jednostka dla mniej zdolnych studentów...Zamieszczone przez thorin
![]()
ech Ruczaj Ruczaj :rolleyes: mamy stamtad jakiegos forumowicza ?Zamieszczone przez rysiaczek
![]()
ja sie nie obrazam, uwazam za hanbe iz slaski zlot odbyl sie w liczbie osob dwoch z czego jedna byla z krakowa, hanba!Zamieszczone przez Venio
![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 03-10-2005 o 06:08
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
staly punkt zabawZamieszczone przez Kubaman
no niech ktos przywiezie ze soba 70-200 f2,8
albo 10-22 ja moge dac sie moim tammiem pobawic
jak narazie moge sie pochwalic tylko podpieta stalka Bireza
hehe ciesze sie zem wziety na poklad, mimo ze moi przodkowie by mnie wykleli bo to rodowite hanysy. Wstyd sie przyznac, znam krakow lepiej anizeli katowice (co wcale nie znaczy ze znam krakow wysmienicieZamieszczone przez Kubaman
).
Jeszcze jedno, wy z tymi polowicami nie zartujecie ? No ale wpierw niech sie zaloguja na forum, co to za obce osoby na zlocie ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Kurde długo bedziesz mi to wypominał?Zamieszczone przez thorin
![]()
az zajezdzimy zarta na amenZamieszczone przez Venio
![]()
![]()