cwaniaczekZamieszczone przez Venio
poczekaj az Cie zlustrujemy i damy bana za nieobecnosc na tyskim zlocie
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
muahaha w razie czego to przeciez nikt nie widzial mnie jeszczeZamieszczone przez thorin
wiec pośle jakiegoś wysłannika
![]()
mialem na mysli troche inna lustracje...Zamieszczone przez Venio
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
OFFTOP ? Ze niby ja ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Pasowaloby co by sie identyfikatorki zrobily na zlot, fajnie by bylo.
wątpie zeby juz były... kurna cfaniaki jeszcze dzisiaj kase wpłacają :P
Kraków? Zlot? ;-) Miło!...
/właśnie zauważyłem ten wątek, chyba jestem ostatnio ciut opóźniony w czytaniu...
Jesli ktoś potrzebuje dojechać, warto się zorientować w pociągach, ponieważ PKP ma teraz promocję, przy zakupie biletu na dowolny ekspres - na 30 minut przed odjazdem ze stacji początkowej - bilet ten, bez względu na miejsce docelowe kosztuje 11zł.
Spis pociągów jest na stronie PKP...
Co do planu zajęć - w Krakowie jest co robić, ale chyba nie ma tu typowej 'knajpy dla Canonofili'.... coś się jednak znajdzie ;-)...
Jeśli to będzie weekend, i do tego pogodny, to jest naprawdę co robić. Można kupić bilet całodniowy (5zł studencki / 10zł 'cały') i pojeździć, zobaczyć 'Kombinat' i w ogóle Nową Hutę (samemu strach chodzić, ze sprzetem, ale 'w kupie raźniej'), zalew Zakrzówek (ładne miejsce, ładny plenerek, tylko aby jakieś sobotnio/niedzielne biegaczki dopisały :P) i w ogóle - jeśli ktoś lubi krajobraziki - są Kopce (Kraka, Kościuszki, Piłsudzkiego), są Błonia Krakowskie, dla reportażu - cóż lepszego jak studenci napra... tzn.. otwarci z upojeniu alkoholowym, lub też coś ciekawego w rynku, lub w dalszych cześciach. Kanjpy to Kazimierz, gdzie jest przeróżna ilość cudownych wnętrz, od starych piwnic, poprzez ściany oblepione plakatami, maszyny Singera, czy też szafy otwarte na wylot. Myślę, że pofocić można wszędzie, ale chyba czasu nam nie starczy ;-)... No i databanków się trochę zapcha ;-)...
Zresztą, co ja Was przekonuję do Krakowa - i tak to było od początku wiadome, a kto w Krakowie nie był, to.... musi go poznać! ;-)...
Ja rodowitym 'krakusem' nie jestem ;-) (ja bliżej 'górala'), ale jak poznałem, zobaczyłem, poczułem atmosferę, to chyba zbyt szybko stąd się nie rusze....
Ok - to patrząc po ankiecie, zdecydowana większość może w terminie 'preferowanym'?
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Zalew Zakrzowek ? To ten na ruczaju ? Ano monumentalnie to z lotu ptaka wyglada...
zaraz zaraz, musi być ordnung . Calliactis jeśli chcesz, możesz opracować plan zlotu razem ze mną i thorinem. Ale najpierw ustalmy ile osób będzie, kiedy to będzie i tego typu sprawy. Nie ma sensu walić 30 osobowa grupą na kopiec itp. Ankietę w sasiednim wątku ustawiłem do czwartku więc mamy jeszcze chwilę na decyzję. Liczę na przedstawicieli Warszawy i Białegostoku, bo to są silne grupy na forum jak już coś ustalimy spróbujemy zaproponować kilka alternatywnych planów, zdobędziemy info o pociągach i tanich noclegach itp.