Ja sie nie śmiałem tylko mówiłem serio o tej ankiecieZamieszczone przez Kubaman
![]()
![]()
![]()
Ja sie nie śmiałem tylko mówiłem serio o tej ankiecieZamieszczone przez Kubaman
![]()
![]()
![]()
szykuje sie fajny zlocik. Tylko co z tymi terminami. Mi wsumie kazdy weekend pasuje bo wtedy szkoły nie mam.
Jestem ZA![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
To ze bedzie to juz jasneZamieszczone przez ripek
hehe teraz trzeba tylko ustalić termin.
Wszyscy tacy nieśmiali to ja zaproponuje -> weekend za dwa tygodnie czyli 15, 16 październik.
(dwa tygodnie to wystarczająco długo by sobie poustawiac wszystkie zajęcia itp. i wystarczająco szybko by jeszcze zdązyc na te wmiare ciepłe i pogodne dni jesieni). Co wy na to?
ojoj, to taki sobie termin - widze sie w tych dniach w pracy... :-/Zamieszczone przez Venio
No coz... cos trzeba bedzie wykombinowac...
P.S. Kupie tanio klona![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
cwaniaczekZamieszczone przez Venio
poczekaj az Cie zlustrujemy i damy bana za nieobecnosc na tyskim zlocie
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zamieszczone przez mmsza
Nieskromnie powiem ze biletami pkp do krakowa jakie posiadam moglbym otapetowac sciane w moim pokoju, jak wroce ze spaeru z psem to cos podumam, wszak niedlugo w krakowie ma byc/lub juz byl "miesiac fotografii" a poza tym mozna jakis klimatyczny pub odwiedzic![]()
Asterix, nie da sie przedluzyc troszeczke pobytu w Kraku? no pomysl tylu znajomych!Zamieszczone przez asterix
wreszcie bym Ci mogl postawic piwo
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Kiepsko to wygląda... 17 rano wylatuje na dwa tygodnie... I to niestety z Warszawy... Raczej głupio byłoby ze wszystkimi bambetlami się ciągnąć do Krakowa...