Strona 33 z 66 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 656

Wątek: Zlot w Krakowie

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

panowie, mam nadzieję, że nikt nie da plamy i każdy przytaszczy cały swój dobytek w końcu musimy sie troszkę pobawić sprzętem, więc jeszcze raz apeluję - jeśli masz 20-letniego obiektywa manualnego, ręcznie robiony wężyk spustowy lub drewniany statyw ważący 30 kilo - weź to ze sobą !!!
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

odmawiam. nie będę tego ciągnął wszystkiego potem na korsykę. chyba, że gawryl to odwiezie do białego
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

hehe jak ktos chce to wezme mojego złoma - 20 letniego zenita. Oczywiscie nie działającego kompletnie no ale coż

Miasto
    Kraków

Domyślnie

dobra,
    trochę się rozejrzałem i możemy zastanowić sie nad następującymi propozycjami na weekend, w razie gdyby pogoda nie dawała szansy realizacji "normalnego" programu.

Oto co można robić w ten weekend w Kraku:
    - wystawa w Bunkrze Sztuki World Press Photo
    - turniej rycerski w Barbakanie (sobota 13.00 - 15.00 )
    - muzeum technik miejskieji na Kazimierzu
    - wnętrza kościołów (oj jest sporo możliwości )
    - krakowskie klasztory (franciszkanie, dominikanie, augustianie - to najfajniejsze i ogólnie dostępne wewnątrz)
    - Festiwal Muzyki Dawnej (ale nie znalazłem informacji kiedy i gdzie dokładnie)
    - wycieczka statkiem Wisłą do Tyńca
    - Kopalnia soli w Wieliczce (dla twardzieli - 4 godziny zwiedzania, półtorej godziny dojazdu w sumie w dwie strony, 40 PLN bilet)
    - jeszcze dokładniejsze poznanie knajpek krakowskich (uprzedzam, że spędzienie dnia w ten sposób, to droga impreza)
    - mamy tu kilka średniawych sklepów Canona i Interfoto z dużym zasobem sprzętu
    - na Wawelu nawet w czasie deszczu klimat jest ciekawy

oczywiście jest masa innych możliwości - muzea, kina, wystawy, teatry - ale tam raczej trudno się integrować :wink:
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 14-10-2005 o 22:20

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    panowie, mam nadzieję, że nikt nie da plamy i każdy przytaszczy cały swój dobytek w końcu musimy sie troszkę pobawić sprzętem, więc jeszcze raz apeluję - jeśli masz 20-letniego obiektywa manualnego, ręcznie robiony wężyk spustowy lub drewniany statyw ważący 30 kilo - weź to ze sobą !!!
    No ja może dam radę...
    Jak to się mówi: namawiał, namawiał, namówił..
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

- turniej rycerski w Barbakanie (sobota 13.00 - 15.00 )
    - muzeum technik miejskieji na Kazimierzu
    - wnętrza kościołów (oj jest sporo możliwości )
    - krakowskie klasztory (franciszkanie, dominikanie, augustianie - to najfajniejsze i ogólnie dostępne wewnątrz)
    - Festiwal Muzyki Dawnej (ale nie znalazłem informacji kiedy i gdzie dokładnie)
    To wygląda ciekawie.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czy moglibyście wydrukować sobie posty z planem na sobotę, niedzielę i pluchę?
    Na pewno nie będziemy wszyscy razem cały czas, bo wiele osób ma różne obowiązki w międzyczasie, więc dobrze by było, żeby wszyscy znali choć propozycje i mogli się nimi posłużyć wedle woli.

Potrzebujecie zdecydowanie mapy Krakowa, kasy na piwo i żarcie, czegoś od deszczu , waszych klamotów i masy dobrego humoru

W razie jakby ktoś miał problem z rozpoznaniem CB pod fontanną na Placu Mariackim, ja obiecuję mieć na wierzchu coś, co zdecydowanie was przekona, że to forumowicz

Miasto
    Rumia

Domyślnie

Kubaman myślę, że planowanie jest ok ale i tak wszystko w praniu wyjdzie.
    Jak dla mnie plan jest bomba (zwłaszcza, że jeszcze Kraków mnie nie widzieł )
    Niepotrzebne jest zbyteczne spalanie się (nie zrozum mnie źle) a jak nam zostanie odrobina czasu wolnego to sobie jakoś go zapełnimy z waszą pomocą
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Miasto
    Rumia

Domyślnie

Czy moglibyście wydrukować sobie posty z planem na sobotę, niedzielę i pluchę?
    Na pewno nie będziemy wszyscy razem cały czas, bo wiele osób ma różne obowiązki w międzyczasie, więc dobrze by było, żeby wszyscy znali choć propozycje i mogli się nimi posłużyć wedle woli.

Potrzebujecie zdecydowanie mapy Krakowa, kasy na piwo i żarcie, czegoś od deszczu , waszych klamotów i masy dobrego humoru

W razie jakby ktoś miał problem z rozpoznaniem CB pod fontanną na Placu Mariackim, ja obiecuję mieć na wierzchu coś, co zdecydowanie was przekona, że to forumowicz
    Poza tym na pierwszym spotkaniu chyba będzie jakaś kontrolna wymiana telefonów

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ja jestem za world press photo :P bo jeszcze nie byłem na tegorocznym

Strona 33 z 66 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów