pogoda w Krakowie wyraźnie się poprawiła, więc jest chyba szansa na jakieś wspólne wyjście na proponowane trasy![]()
mimo wszystko spróbuje wymyślić alternatywny plan na wypadek deszczu.
pogoda w Krakowie wyraźnie się poprawiła, więc jest chyba szansa na jakieś wspólne wyjście na proponowane trasy![]()
mimo wszystko spróbuje wymyślić alternatywny plan na wypadek deszczu.
Ja niestety bede dopiero w niedzieleMam nadzieje ze wyrobie na zbiórkę o 10
![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Szlag by to trafił![]()
Chyba mnie ominie Kraków nocą.
Statyw doszedł ale głowicę wysłali na inny adres i będę miał dopiero w poniedziałek![]()
Nie będzie miał ktoś może bonusowej głowicy na weekend w Karku?
To bym wtedy same nogi zabrał.
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
To w takim razie chyba nie biorę "nóżek", bo bez głowicy to tylko mógłbym 70-200 nakręcić, a w nocy raczej średnio będzie to szkło przydatne.Zamieszczone przez thorin
Nie lubię od kogoś pożyczać sprzętu, ale na dwie-trzy fotki może któryś życzliwy kolega odstąpi statywu![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Jak zobaczysz mój statyw to się zaraz kompleksów pozbędziesz![]()