yeah!! bedzie ankietahaha
Żeby się udało musi się ktoś wziąć za organizację i pozgrywac szczegóły - chetnie w sumie bym sie zgodził bo jestem na miejscu ale primo wolę oddac pierwszeństwo bardziej doświadczonyma secundo niestety sam bedę sie musiał ostro gimnastykować by być. A głupio jak sam organizator nawala...
![]()
Wobec powyzszego na organizatora zjazdu zgłaszam kadydature Kubamana![]()
![]()
![]()
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?
Proponuje ankieteZamieszczone przez Grzdyll
![]()
ja bede 12-13 w kraku![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
A ze ja sie tak niesmialo zapytam, czy ten watek nie powinien byc w "wydarzeniach" ? W sumie tam zawsze byly informacje o roznych zlotach (przeciez to tez jest wydarzenie nie ?).
BTW chetnie bym sie wybral do K., dawno mnie tam nie bylo![]()
Uuups, mój błądZamieszczone przez Polaco
Ja raczej kombinuję zebrać większą drużynkę z tych okolic i jechać wozem. Tylko jakoś nie widzę chętnych z rejonu (może Gawryl jeszcze śpi?)
15-16 mi pasuje, ale ka$a....Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ale jestem zainteresowany![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
słuchajcie, faktycznie ze względu na wybory optymanly chyba będzie termin za dwa tygodnie. Ktoś się śmiał, ale dla porządku może fakytcznie łatwiej by było zapuścić sondę i zorientować się jaki termin najbardziej pasuje?
je jestem leń i beztalencie, ale jeśli zbierze się grupa i ktoś mi pomoże, to mogę popracować nad "hasłem zjazdu", zaproponować jakieś tematy do zrobienia i ewentualnie opracować plan rezerwowy - gdyby na przykład walnęło śniegiem :wink: