Wislna tez zajeta, jak rozumiem?
na wislna nie dzwonilem
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ok daj znac co i jak, i zarezerwuj tez dla Venia, mam nadzieje ze nie bedzie buzia sznurowal sam dal mi upowaznienie zebym mu cokolwiek zalatwil![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
rozumiem Tomku ze spisz tam Ty Venio i Danish ? a wiec sprawe rezerwacji mamy z glowy... teraz trzeba powiedziec Veniowi![]()
Jak dla mnie spokoZamieszczone przez Kubaman
Postaram sie do szanownego grona dolaczyc gdzies mniejwiecej:
14.15 – zbiórka i spacer ul. Grodzką na Wawel
15.00 – 16.00 okupacja dziedzińca wzgórza wawelskiego (na murkach i trawce).
Natomiast, poza czescia degustacyjna (gdzie my taki lokal znajdziemy co nas pomiesci ?) najbardziej wyczekuje na to:
Mam nadzieje ze uda sie zformowac na tyle mocna ekipe, ze okoliczna menelia nam znie bedzie przeszkadzac24 - spotkanie zainteresowanych na nocne focenie starego miasta.![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Tomek ja osobiscie nic nie szukam i licze na Ciebie!!!!Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Zadnych awarii nie bylo!!!
Mamy nocleg czy nie?????
Bo jak nie to ja do mmsza bede dzwonil!!!
bez urazy oczywiscie
EDIT: chyba nie doczytalem jednej strony
jezeli jestem wpisany na ten pokoj to jest ok
Ostatnio edytowane przez mxdanish ; 13-10-2005 o 20:45
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC