Strona 24 z 64 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 656

Wątek: Zlot w Krakowie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Z jednej strony by się przespali w pociągu a na 10 byśmy byli w Krakowie a z drugiej strony istnieje też prawdopodobieństwo, że byśmy musieli wyciągnąć z pociągu dwa betony
    eee, Panowie, to nie wchodzi w gre po takiej podrozy, co to normalnie trwa 2.5h a w tym przypadku 9.5h, to jedyne, co bysmy umieli wykrzesac z siebie na ,,zlocie CB'' to ciu-ciu-ciu...ciu-ciu-ciu...., dlugo bysmy sie nie otrzasneli z tego szoku

wiec bedziemy na 8:14

edit:
    ze nie wspomne o 2h czekania w malowniczej Malkinii oraz 40min marsz z W. WIlenskiej na W. Wschodnia chyba bysmy byli zaginieni w akcji kto by nas ratowal?
    Ostatnio edytowane przez gawryl ; 12-10-2005 o 18:22
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Dobra, przyjąłem do wiadomości, że śpimy pod mostem, pod stołem w knajpie lub w samochodzie bo na hotel w życiu się nie zdecydujemy
    Może zrobimy ankietę? :> Ja jestem za opcją tańszą, ale zgodzę się na cokolwiek z wymienionych.

Zawsze jest jeszcze Sheraton nawet blisko centrum

A przyjade pociagiem oczywiscie z Gawrylem.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Mi cena tak bardzo nie gra roli więc Tomek mnie wpisze tam gdzie wszyscy uzgodnicie (przynajmniej tak się umawialiśmy)
    Tylko nie walczcie gdzie taniej o 5 zeta, bo niedługo będzie walka o ten hotel gdzie wogóle są wolne pokoje.
    A czasu coraz mniej
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Ja sie dowiedziałem wczoraj ze starzy mnie podrzucą bo jadą do krakowa w jakiś interesach wiec looz. Moge być o ktorej chce ^^ hehe powiedzcie gdzie i o ktorej zbiorka zlotu to szofer mnie zawiezie na czas

Edit: Ej tylko co z tym hotelem? juz ktos zarezerwował miejsca? Bo nie chce spac pod mostem

Miasto
    Katowice

Domyślnie

ja jestem za kawkami czyli opcja tansza

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

no to sie doigralismy, trzy kafki juz pozajmowane na sobote, Mmsza, ja rozumiem Twoj tok myslenia, i gdybym mial tyle kasy zeby zaplacic chetnie bym zaplacil ale wiecej jak 50 zl nie jestem w stanie za nocleg zaplacic...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Miasto
    Katowice

Domyślnie

ta troche trza sie z innymi liczyc :P no ale coż... za pozno :P

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Panowie, tu nie idzie o to gdzie zalatwimy razem pokoje, tu juz nie ma w czym przebierac, polecam telefon w lape i dzwonic bo czasu coraz mniej a miejsc naprawde w Krakowie malo, moge podac numery gdzie oferowali mi trzyosobowy pokoj za 70 zl za osobe, albo dwuosobowy z malzenskim lozem w dwoch pokoje 3 osobowe z lazienka a w jednym zaproponowali mi 10 osobowy obdzwonilem okolo dziesieciu hosteli/hoteli i tylko taki plon, nie da sie juz tego wszystkiego tak czasowo dograc tak zebysmy sie z wami kontaktowali pytali czy wszystkim pasuje i zeby wszyscy kimali w jednym lokalu, przykro mi to stwierdzic ale musimy dzwonic i zalatwiac pokoje na wlasna reke... i to jest hanba dla mnie jako ze staralem sie byc "organizatorem" **** ze mnie nie organizator przepraszam i jeszcze raz polecam dzwonic gdzie sie da... oto przydatne adresy:

www.spanie.pl
    www.hostel.pl

jesli kogos ta trojka interesuje moge podac numer telefonu...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A nie mówiłem "spieszyc sie"?
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Canis, prosze Cie teraz nie potrzeba krytykowac tylko sie organizowac

Strona 24 z 64 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów