hehe ani jedno ani drugie![]()
Rezerwować najlepiej telefonicznie i to szybko bo mogą nie mieć juz później miejsc.
Z tego co widzę, to jedynek tam nie ma jedynek. W ogóle kto jeszcze potrzebuje pokoju? Danisz, Mmsza, Venio, ktoś więcej? Reszta tej długiej listy to Krakusy?
ja i tak biedny - dzis bylem u dentystyZamieszczone przez mmsza
po ,,bolacej niedzieli'' - i choc obylo sie bez borowania i tych kurewskich wiertelek, to wypisali mi antybiotyki - jednak tylko na 5 dni...czyli do piatku
zobaczymy, czy wogole bede w formie...
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
heheh walni se jeszcze antybiotyka na sobote to jedno piwo i odlatujeszZamieszczone przez gawryl
![]()
I co z niego będzie za pociecha??Zamieszczone przez Venio
![]()
No chyba, że będzie robił za niekontrolowanego modela![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
OK, panowie zabieram się do roboty związanej z organizacją zlotu. Thorin też ostro pracuje, więc miejmy nadzieję, że wyniki bedą pozytywne
Krótkie podsumowanie listy uczestników:
canis_lupus
Sergi
Mmsza
mxdanish
Venio
Gonzo44
drrrl
thorin
birez
Tomek Goliński
gawryl
Driver
Slaw
PALOMBO
pazurek
mac
Natępujący uczestnicy przyjada do nas spoza Krakowa:
Mmsza
mxdanish
Venio
mac
thorin
Tomek Goliński
gawryl
Z tego co przeczytałem sprawa noclegów prezentuje się następująco:
thorin - ma załatwiona podłogę u znajomych (bez możliwości podpięcia kogoś)
gawryl - śpi u mnie
Mmsza
mxdanish
Tomek Goliński - cała trójka chce spać na Wiślnej. Dajcie znać, czy trzeba wam zrobić rezerwację, czy sami o to zadbacie
Venio - nie wiem gdzie śpi - daj znać czy piszesz się na Wiślną
mac - tak samo nie wiem (choc przypouszczam, że masz gdzie spać bo zostajesz dłuzej)
Sprawa stołowania i upijania będzie przedstawiona dzisiaj wieczorem.
Podobnie propozycje planu zajeć.