ja mam reumatyzm i sam musze zarabiac na swoje utrzymanie![]()
ja mam reumatyzm i sam musze zarabiac na swoje utrzymanie![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
O qrcze, wlasnie sobie uswiadomilem ze Was malolaty do baru nie wpuszcza;-) :P
W wiekszosci knajp w Krakowie cena oscyluje w okolicach 5zł. Rozklad gestosci jets taki ze czym blizej rynku tym drozej z mala wyspa w okolicach kazimierza.
na kazimierz !
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Knajpa to najmniejszy problem, trzeba wymyslić plan spokania i gdzie pofocić.
u Paweł Brzozowski w galerii widzialem pociag retro - wiecie gdzie to? moze warto by bylo odwiedzic?
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Panowie a moze zaprosic jakas mila modelke ktora w zamian za zdjecia popozuje troche ha ?oto dla przykladu taki mariaz krakowskiej modelki i... no niech mnie ktorys krakus oswieci jak sie ta zalana kopalnia/kamieniolom na ruczaju nazywa
Thorin powtarzaj: Za-krzó-wek. Za-krzó-wek.Dobry mariaż - obok skałki i lasek, każdy pójdzie z modelką gdzie zechce...
![]()
No kurde na taki zlocik to też bym się pisał
thorin masz świetny pomysł - frekwencja na zlocie będzie wtedy zapewne baaardzo wysoka
Pozdrawiam
mmsza ile jestes sklonny wydac na ten hotel? Moge troche podzwonic i popytac.
Dobrze by bylo zeby reszta tez sie okreslila ile chce/moze wydac na nocleg latwiej bedzie zaczac cos myslec.
Panowie Wam to nie zlotu trzeba tylko baby... ;-)