Zamieszczone przez mmsza
Co sie dziwujesz? Slownictwo per "typ" o jakiejs osobie to ta sama trendziacka kategoria co Warszawka![]()
![]()
Zamieszczone przez mmsza
Co sie dziwujesz? Slownictwo per "typ" o jakiejs osobie to ta sama trendziacka kategoria co Warszawka![]()
![]()
Ups, moj blad, nie doczytalem dobrze. W taki razie nic innego nie pozostaje jak doradzenie TamronikaZamieszczone przez Il fuoco
![]()
Liska, a ile kasy chcesz na to przeznaczyć?
Jeśli więcej, to może warto się zastanowić nad nowym szkłem Canona "do wszystkiego" 28-105/4 L IS USM. Praktyczny zakres, stałe światło, L-ka i do tego ze stabilizacją, szybki silnik USM.
Ja Tamrona mam, ale akurat mnie on nie pasuje idealnie. Fajne szkło, ale czasem AF zawodzi, a do tego jest stosunkowo wolny.
hyhy uwielbiam to robic, to prawie jak kwestia bonda
moje zdanie na ten temat brzmi: Tamron 28-75 8)
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
to tak jak DOSIA: Jakość za rozsądną cenęZamieszczone przez thorin
![]()
20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580
Zamieszczone przez Hipek
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
panowie, keidy mówimy jakość, to nie mówimy o cenie :-)
i dlatego powiedzmy 24-70 f 2.8 Canona![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
ja to wiedze ze brakuje 35mm i 85mm :-)
z wielu wypowiedzi na tym forum wynika, że ten obiektyw nie spełania oczekiwań. W każdym razie w Polsce krążą eglemplaże o jakości zdecydowanie poniżej oczekiwań.Zamieszczone przez Il fuoco