Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
Kiepsko trafiłeś, moje półki uginają się od albumów z malarstwem, fotografią, historią i teorią sztuki. "Sztukę i percepcję wzrokową" znam prawie na pamięć, jak byłem kształcony nie było jeszcze cyfrowych aparatów a malowane i rysowane do bólu i znudzenia martwe natury, studia postaci i takie tam nauczyły mnie zasad komponowania kadru, teorii koloru i wszystkiego czego miały nauczyć.
Bez żadnej złośliwości Piotrze, ale w takim razie kiedy będziesz prowadził warsztaty, bo wiedzą ogólną przewyższasz większość prowadzących kursy. Fotograficznie też się wyrobiłeś, masz swój styl. Część prowadzących ma tylko to ostatnie, bo zajmują się fotografią zbyt krótko, żeby wiedzieć więcej a dziedzinami sztuki pokrewnymi fotografii się nigdy nie zajmowali.

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
Lekcja pierwsza: Dobry bajer to trzy czwarte roboty. Nic tak klienta nie nęci jak zapełniony kalendarz i niebotyczne ceny za usługi, które w drodze wyjątku spadną nieco.
To się nazywa marketing. Myślałem, że to nie możliwe, ale po raz pierwszy chyba zgadzam się z Tobą