Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
Miałeś napisać,gdzie napisałem bzdury,a zamiast tego zapunktowałeś na ilu warsztatch to nie byłeś,człowieku słabo...
Nie teoretyzuję "na podstawie bliżej nie określonych przesłanek",raczej są one bliżej określone...
Cały Twój post był bzdurą wyssaną z palca. Określ proszę te przesłanki, będziemy wiedzieć o czym rozmawiamy.

Owszem,trochę groteskowo to przerysowałem,ale zrobiłem to celowo,bo co można nauczyć w czasie 2 dni warsztatów?
Na pewno nie to o czym pisałeś.

Można jedynie zwrócić uwagę na pewne rzeczy,a o niektóre ledwo zahaczyć.
Jak ktoś jest kompletnym laikiem to niektóre rzeczy tam powiedziane i pokazane mogą rzeczywiście "dać przyśpieszenia",ale to w przypadku braku solidnych podstaw.
Jeden konkretny przypadek dla chcących "warsztatować".
Zapytam jeszcze raz, twierdzisz tak na podstawie czego? Bo rozumiem że nie własnego doświadczenia? Ja natomiast, co z nieznanych mi powodów Cię osłabia, byłem, widziałem i wiem.

O ile nie najważniejsze.
Wiele zdjęć miszczuniów AGWJWPDHDDGHbdgvcXYZ nie broni się bez Photoshopa i jasnych szkieł.
A czego to niby dowodzi w kontekście warsztatów?

O ile pamiętam za czasów,kiedy "stopka była lekko buracka" i akcje PS-owe leżały z boku, to zdjęcia nie wychodziły ?
Jakie wychodziły, łatwo sprawdzić, z akcji PSowych nie korzystam. Ale próbujesz tu jakieś kuriozum udowodnić, to chyba oczywiste że im lepszy warsztat i im lepszy sprzęt to jeżeli umie się z tego świadomie korzystać zdjęcia będą lepsze?