Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 125

Wątek: [Loome] Pierwsze ślubne

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Mylne wrażenie. W tej branży jest mnóstwo kobiet tylko nie chce im się trwonić czasu pisząc pierdy na forach. A i poczucie estetyki chyba nie zależy od płci i raczej chyba nie da się go nauczyć, chyba że chcesz powielać tylko inne wzorce. Można się natomiast nauczyć sposobu patrzenia.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale argumentów na co? To wszystko o czym z takim miłym sarkazmem napisałeś mija się z prawdą. Jakich chcesz argumentów? Czy taki że ja byłem na kilku, nie tylko repoglamour i wiem a Ty teoretyzujesz na podstawie bliżej nie określonych przesłanek wystarczy?
    Miałeś napisać,gdzie napisałem bzdury,a zamiast tego zapunktowałeś na ilu warsztatch to nie byłeś,człowieku słabo...
    Nie teoretyzuję "na podstawie bliżej nie określonych przesłanek",raczej są one bliżej określone...
    Owszem,trochę groteskowo to przerysowałem,ale zrobiłem to celowo,bo co można nauczyć w czasie 2 dni warsztatów?
    Można jedynie zwrócić uwagę na pewne rzeczy,a o niektóre ledwo zahaczyć.
    Jak ktoś jest kompletnym laikiem to niektóre rzeczy tam powiedziane i pokazane mogą rzeczywiście "dać przyśpieszenia",ale to w przypadku braku solidnych podstaw.
    Jeden konkretny przypadek dla chcących "warsztatować".

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    ...I nie chodzi mi o obróbkę, chociaż to też jest ważne.
    O ile nie najważniejsze.
    Wiele zdjęć miszczuniów AGWJWPDHDDGHbdgvcXYZ nie broni się bez Photoshopa i jasnych szkieł.
    O ile pamiętam za czasów,kiedy "stopka była lekko buracka" i akcje PS-owe leżały z boku, to zdjęcia nie wychodziły ?

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

moze uzylem zlego wyrazenia.
    jednak - uwazam ze kobiety mają większe predyspozycje do prac wymagajacych pewnego poczucia estetyki niz facet, tak samo jak facet lepiej sie sprawdzi w kopalni
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No to tak jak mowilem - ostatnia tura - z sali.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez Loome ; 27-07-2010 o 22:29 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Miałeś napisać,gdzie napisałem bzdury,a zamiast tego zapunktowałeś na ilu warsztatch to nie byłeś,człowieku słabo...
    Nie teoretyzuję "na podstawie bliżej nie określonych przesłanek",raczej są one bliżej określone...
    Cały Twój post był bzdurą wyssaną z palca. Określ proszę te przesłanki, będziemy wiedzieć o czym rozmawiamy.

Owszem,trochę groteskowo to przerysowałem,ale zrobiłem to celowo,bo co można nauczyć w czasie 2 dni warsztatów?
    Na pewno nie to o czym pisałeś.

Można jedynie zwrócić uwagę na pewne rzeczy,a o niektóre ledwo zahaczyć.
    Jak ktoś jest kompletnym laikiem to niektóre rzeczy tam powiedziane i pokazane mogą rzeczywiście "dać przyśpieszenia",ale to w przypadku braku solidnych podstaw.
    Jeden konkretny przypadek dla chcących "warsztatować".
    Zapytam jeszcze raz, twierdzisz tak na podstawie czego? Bo rozumiem że nie własnego doświadczenia? Ja natomiast, co z nieznanych mi powodów Cię osłabia, byłem, widziałem i wiem.

O ile nie najważniejsze.
    Wiele zdjęć miszczuniów AGWJWPDHDDGHbdgvcXYZ nie broni się bez Photoshopa i jasnych szkieł.
    A czego to niby dowodzi w kontekście warsztatów?

O ile pamiętam za czasów,kiedy "stopka była lekko buracka" i akcje PS-owe leżały z boku, to zdjęcia nie wychodziły ?
    Jakie wychodziły, łatwo sprawdzić, z akcji PSowych nie korzystam. Ale próbujesz tu jakieś kuriozum udowodnić, to chyba oczywiste że im lepszy warsztat i im lepszy sprzęt to jeżeli umie się z tego świadomie korzystać zdjęcia będą lepsze?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Jakos nie moge rozszyfrowac skrótu... Klawiatura się zacięła?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    moze uzylem zlego wyrazenia.
    jednak - uwazam ze kobiety mają większe predyspozycje do prac wymagajacych pewnego poczucia estetyki niz facet, tak samo jak facet lepiej sie sprawdzi w kopalni
    A ile znasz nazwisk malarek a ile malarzy? Kiedyś co prawda kobiety miały niewiele do powiedzenia i stąd przewaga mężczyzn, gdyby nie to, pewnie było by 50/50.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobra,brniemy,brodzimy, kluczymy w kółko.
    Duszno się robi...
    Wychodzę.
    Zdrowia życzę Pank i udanych kolejnych warsztatów!

PS. Kobiety są bardziej wyczulone w dotyku,faceci lepiej "czują" oczami,stąd brak parytetów.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Loome- szkoda kasy na warsztaty. A jeśli już to na pewno nie ślubne.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Jakos nie moge rozszyfrowac skrótu... Klawiatura się zacięła?
    Właśnie,ciężko już rozszyfrować,tzn.łatwo : kryterium $ i mnogość stowarzyszeń.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Dobra,brniemy,brodzimy, kluczymy w kółko.
    Duszno się robi...
    Wychodzę.
    Czyli nie jesteś w stanie niczym sensownym podeprzeć swoich śmiałych tez?

Zdrowia życzę Pank i udanych kolejnych warsztatów!
    A dzięki, na pewno będą jeszcze nie jedne. W tym kraju to, z braku porządnej uczelni fotograficznej, najsensowniejsza forma edukacji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Loome- szkoda kasy na warsztaty. A jeśli już to na pewno nie ślubne.
    A to jeszcze zależy czyje.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 27-07-2010 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów