Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 125

Wątek: [Loome] Pierwsze ślubne

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Loome, jak mylisz o tym poważnie to jest świetny moment żeby rozejrzeć się za jakimiś warsztatami.
    Tak Loome,na początku warsztatów dowiesz się,że cropy idą na aukcję,a Ty inwestujesz $ w FF; ze szkiełek zostaje Ci co najwyżej 50/1,4 , z resztą żegnasz się,bowiem odtąd towarzyć Ci jedynie będą te o świetle 1,8 i poniżej,wyjątkiem może być 2,8 ,ale to tylko na UWA.
    Później będziesz nauczany,jak przesuwać suwaczki w PSie w taki sposób,żeby zdjęcie,jak najmniej przypominało to, co może wypluć goła pucha-dla awangardy lub jak kto woli,artyzmu,czyli po to,żeby się odróżnić od reszty pstrykaczy.
    Dostaniesz też wytyczne,że odtąd plener ślubny należy robić w starych fabrykach,rozpadających się ruderach,obskurnych melinach i innych dziwacznych miejscach w których to przecież PM chce mieć zdjęcia pamiątkowe na całe życie,a nawet,jeżeli PM w takim miejscu zdjęć nie chce to dostaniesz od warsztatowiczów argumenty,które to skłonią PM do zmiany decyzji.
    Na pożegnanie dostaniesz parę akcji i presetów reportażowo-glamourowych...
    Odtąd świat należy do Ciebie.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Loome, jeżeli będziesz wybierał się na jakiekolwiek warsztaty, broń boże nie idź do mamiyki, strasznych głupot będziesz się uczył.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Loome, jeżeli będziesz wybierał się na jakiekolwiek warsztaty, broń boże nie idź do mamiyki, strasznych głupot będziesz się uczył.
    Pank,nie prowadzę żadnych warsztatów,więc i jakich głupot.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Żarcik. To żarcik był. Co nie zmienia faktu że piszesz bzdury.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Żarcik. To żarcik był. Co nie zmienia faktu że piszesz bzdury.
    Dobra, ustaliliśmy,że nie robię warsztatów,
    ustalmy więc,gdzie piszę bzdury.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Tu na ten przykład:
    Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Tak Loome,na początku warsztatów dowiesz się,że cropy idą na aukcję,a Ty inwestujesz $ w FF; ze szkiełek zostaje Ci co najwyżej 50/1,4 , z resztą żegnasz się,bowiem odtąd towarzyć Ci jedynie będą te o świetle 1,8 i poniżej,wyjątkiem może być 2,8 ,ale to tylko na UWA.
    Później będziesz nauczany,jak przesuwać suwaczki w PSie w taki sposób,żeby zdjęcie,jak najmniej przypominało to, co może wypluć goła pucha-dla awangardy lub jak kto woli,artyzmu,czyli po to,żeby się odróżnić od reszty pstrykaczy.
    Dostaniesz też wytyczne,że odtąd plener ślubny należy robić w starych fabrykach,rozpadających się ruderach,obskurnych melinach i innych dziwacznych miejscach w których to przecież PM chce mieć zdjęcia pamiątkowe na całe życie,a nawet,jeżeli PM w takim miejscu zdjęć nie chce to dostaniesz od warsztatowiczów argumenty,które to skłonią PM do zmiany decyzji.
    Na pożegnanie dostaniesz parę akcji i presetów reportażowo-glamourowych...
    Odtąd świat należy do Ciebie.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ten przykład pokazuje jedynie,że brak Ci argumentów.
    Postaraj się bardziej.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Pank, rozmawialismy juz o warsztatach na prv. Wciąż rozwazam sensownosc tego I odkladam

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale argumentów na co? To wszystko o czym z takim miłym sarkazmem napisałeś mija się z prawdą. Jakich chcesz argumentów? Czy taki że ja byłem na kilku, nie tylko repoglamour i wiem a Ty teoretyzujesz na podstawie bliżej nie określonych przesłanek wystarczy?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Pank, rozmawialismy juz o warsztatach na prv. Wciąż rozwazam sensownosc tego I odkladam
    I słusznie. Teraz tego sporo, jest w czym wybierać. Patrzę na Twoje zdjęcia i widzę że wystarczyło by żeby ktoś pokazał Ci kilka rzeczy, trochę opowiedział i dostaniesz niesamowitego przyspieszenia. I nie chodzi mi o obróbkę, chociaż to też jest ważne.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 27-07-2010 o 21:45 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Powiem Ci jedno - czasem się dziwie ze w tej branzy tylu facetow, a tak malo kobiet. Moja dziewczyna pomimo, ze technicznie moze nie jest wysoko, bo ani się w to nie wciąga, ani nie praktykuje, to jednak ma to coś czego czasem mam wrazenie ze mi brakuje, ze musze nad tym popracowac - wrodzone poczucie estetyki

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów