Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 125

Wątek: [Loome] Pierwsze ślubne

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Tak Loome,na początku warsztatów dowiesz się,że cropy idą na aukcję,a Ty inwestujesz $ w FF; ze szkiełek zostaje Ci co najwyżej 50/1,4 , z resztą żegnasz się,bowiem odtąd towarzyć Ci jedynie będą te o świetle 1,8 i poniżej,wyjątkiem może być 2,8 ,ale to tylko na UWA.
    Później będziesz nauczany,jak przesuwać suwaczki w PSie w taki sposób,żeby zdjęcie,jak najmniej przypominało to, co może wypluć goła pucha-dla awangardy lub jak kto woli,artyzmu,czyli po to,żeby się odróżnić od reszty pstrykaczy.
    Dostaniesz też wytyczne,że odtąd plener ślubny należy robić w starych fabrykach,rozpadających się ruderach,obskurnych melinach i innych dziwacznych miejscach w których to przecież PM chce mieć zdjęcia pamiątkowe na całe życie,a nawet,jeżeli PM w takim miejscu zdjęć nie chce to dostaniesz od warsztatowiczów argumenty,które to skłonią PM do zmiany decyzji.
    Na pożegnanie dostaniesz parę akcji i presetów reportażowo-glamourowych...
    Odtąd świat należy do Ciebie.
    Celne.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Następny teoretyk?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    W tym kraju to, z braku porządnej uczelni fotograficznej, najsensowniejsza forma edukacji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

A to jeszcze zależy czyje.
    Strasznie błądzisz albo powtarzasz jakieś gupoty
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale że co?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Ale że sio trolle! Przestańcie śmiecić w wątku Loome.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

A Ty co, adwokat?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Sio!!!
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Sio!!!
    Nie troluj w wątku Loome!!!jedenjedenaście111!!

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Są „w tym kraju” dobre szkoły fotograficzne a przynajmniej jedna. A po drugie to skończyć szkołę to pikuś ale znaleźć się w środowisku to już coś. I niezastąpione warsztatami.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Są „w tym kraju” dobre szkoły fotograficzne a przynajmniej jedna. A po drugie to skończyć szkołę to pikuś ale znaleźć się w środowisku to już coś. I niezastąpione warsztatami.
    No może filmówka. Nie wiem co jest takiego fajnego w "znalezieniu się w środowisku" ale przez warsztaty to też nie problem, wszystko zależy od tego z kim je masz.

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów