To tak jak w kazdej normalnej spolecznosci: promil elity, pare procent wyksztalconych, no i te masy pospolite...Zamieszczone przez mganko
To tak jak w kazdej normalnej spolecznosci: promil elity, pare procent wyksztalconych, no i te masy pospolite...Zamieszczone przez mganko
a TY znowy opinia co zawszeZamieszczone przez pn_
![]()
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
jakbys sie najaral tyle stuffu tez bys takiego glupoty powtarzal... ;-)Zamieszczone przez gr86
trzeba sie cieszyc czyims szczesciemnp. tacy polnocnoamerykanscy Indianie uwazali szajbnietych za swietych i otaczali szczegolna czcia
![]()
![]()
![]()
chociaz czasem to pn, moglbys sie tym zielskiem podzielic![]()
Przepraszam, znaczy sie co, uwazasz, ze w spoleczenstwie pospolite masy sa mniejszoscia, a przewazaja swiatli, madrzy i wyksztalceni? A nas tylko oczy myla?Zamieszczone przez akustyk
Skoro twierdzisz, ze to co powiedzialem to glupoty.
A po co rozmawiac w watku z ktorego nic nie wynika a ktory w trollowaty sposob moze przyczynic sie do tysiecznej z kolei wojenki systemowej.Zamieszczone przez mganko
Pn_ juz zaczyna, zaraz rzuca sie kolejni elitarnii trzeba bedzie zamykac.
No bo tak to na swiecie jest :-)Zamieszczone przez akustyk
A co ma do tego sprzęt ????????????? Co z tego że są w mniejszości???? Nius roku!!!
Nie liczy się kto ma jaki sprzęt ale jakie zdjęcia robi!!! Znam Nikoniarzy którzy robią takie zdjęcia żeby wam oko zbielało.
Ale niema to jak sobie morale podnieś w ten sposób co?
"Moja jest racja i to święęęęęęta racja!!!"![]()
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
ja znam Polaroidziarzy, ktorzy robili swietne zdjecia... Pentaksiarzy, Minolciarzy, Rolleiarzy, Linhoffiarzy itd. itp.Zamieszczone przez Gregg
ale jak to sie ma do oryginalnego postu to nie wiem. tam bylo tylko o posiadanym sprzecie. nic o tym, ktory czy ktorego uzytkownicy rzekomo robia lepsze zdjecia...
a tak konkretnie, to moze napisz do kogo byl ten tekst adresowany... bo ja na tej samej zasadzie moge napisac "bo u was bija murzynow". z czego kompletnie nic nie wynikaZamieszczone przez Gregg