Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: Canon 5D/5D Mark II oraz szkla M42

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Canon 5D/5D Mark II oraz szkla M42

Pentacon 135 wersje z przyslona f32 bo ma 15listkow przyslony i piekny bokeh

Przejsciowke zwykla z blokada bolca i LV i powiekszenie lub ML i focus peak, jak z dandelionem to programowalna z allegro "m42 af program"
    Ostatnio edytowane przez salas ; 18-02-2015 o 22:37
    SONY

Początki nałogu
    Miasto
    022

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Pentacon 135 wersje z przyslona f32 bo ma 15listkow przyslony i piekny bokeh

Przejsciowke zwykla z blokada bolca i LV i powiekszenie lub ML i focus peak, jak z dandelionem to programowalna z allegro "m42 af program"
    To szkło to tylko ebay i jakieś 800pln za godny egzemplarz. Będę musiał się zastanowić LV i focus peak w classicu nie ma.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez p0lish Zobacz posta
    To szkło to tylko ebay i jakieś 800pln za godny egzemplarz. Będę musiał się zastanowić LV i focus peak w classicu nie ma.
    Pentacon f2.8 135mm (5091769682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. śledziłem, ale się nie zdecydowałem Nie daj więcej niż 250zł bo nie ma sensu ludzie często nie wiedzą co sprzedają i czasem się trafiają za 100/150zł w tej samej cenie co te zwykłe wersje

Ja mam na 5d classic jedna tanią przejściówkę z potwierdzeniem, która trafia mi w punkt jedynie z heliosem 40-2 85 1.5 a z 50tkami jest piękny FF więc jest na stałe przykręcona do tego heliosa
    Czeka Cie wymiana matówki albo kupno porządnej przejściówki z potwierdzeniem, takiej której będziesz mógł zaufać
    SONY

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez p0lish Zobacz posta
    Czy to musi być M42? Polecam szkła olympusa OM. Za ok. 100-150zł masz 135/3.5. Spokojnie można używać tego obiektywu. Na 5D działa pięknie. Bokeh pewnie będzie gorszy od pentacona ale nie jest zły. Adapter EOS - Olympus OM z potwierdzeniem ostrości to ok. 100zł.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów