Il fuoco, geometrii nie miałeś*na maturze, bo to jest prostokąt, który akurat kwadratem nie jest :-) kup jakiegoś kieva czy nawet lubitiela a nawet start'a66 to się*opatrzysz z kadrami kwadratowymi :-)Zamieszczone przez Il fuoco
Il fuoco, geometrii nie miałeś*na maturze, bo to jest prostokąt, który akurat kwadratem nie jest :-) kup jakiegoś kieva czy nawet lubitiela a nawet start'a66 to się*opatrzysz z kadrami kwadratowymi :-)Zamieszczone przez Il fuoco
gra i buczy bebop
Dziwne u mnie patrzy w lewo ;-)Zamieszczone przez bebop
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
kwiatas, kadr nieco lepiej, chociaż czego brakuje to wiesz: rąk i nóg. niestety na cz-b wychodzi więcej szczegółów niedopracowanych (tak to jest z cz-b - bezlitośnie obnaża szczegóły, bo już na kolor przestajesz patrzeć). prawdę mówiąc w kwadracie-kwadracie byłoby git, akurat dokładasz rączki i nóżki i jest ok. prawie kwadrat powoduje, że sprawdzam czy nie mam ściągniętego ekranu... nawet w LCD :-)Zamieszczone przez kwiatas
no i Vitez ma rację, czego nie ma to już nie będzie. łap modelkę, w futerko ją i nad jezioro z powrotem. jeżeli mogę Ci coś doradzić to na początku próbuj z szerszym planem, a dokadrowuj sobie w domu na komputerze. tak się*szybciej nauczysz kadrować.
gra i buczy bebop
no dobra ;-) niech będzie i tak ;-)Zamieszczone przez kami74
gra i buczy bebop
Oki macie duzo racji - zdjecie jest skopane w momemcie popelnia, kwadrat nie jest kwadratem ale i tak dzieki za sugestie. A co powiecie na to?
będę monotematyczny: znowu kompozycja czyli kadr. dziewczyna zdecydowanie niżej. poza tym ok.Zamieszczone przez kwiatas
gra i buczy bebop
Zamieszczone przez bebop
A ja bym dorzucil do powyzszego, ze troszke za ciemne jak na moj gust.
true, ale może być ;-) u mnie na maku da się z tym zdjęciem żyć. na pc pewnie ciemniejszeZamieszczone przez Vitez
![]()
gra i buczy bebop
no fakt. prostokąt. 39 pikseli z hakiem róznicy między bokami - moje sokole oko stwierdziło że to kwadrat.nie, nie miałem geometrii na maturzeZamieszczone przez bebop
wogóle nie mam matmy na maturce. nie każą nam pisać.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
1. Bardzo ładna.2.Zamieszczone przez kwiatas
2. Niżej kadr.
3. B&W b mi sie podoba.
4.Other side - świetne
5.Jak dla mnie Pani Marika sie potwornie pomalowała
6.w landszaftach podoba mi się kompozycja w "tree" ale niebo sie posypało
Pozdrawiam