micles, racja, nie trzeba być dobrym kucharzem by osądzać o jakości potrawy![]()
micles, racja, nie trzeba być dobrym kucharzem by osądzać o jakości potrawy![]()
No. Teraz tylko trzeba się zastanowić, czy chcemy zadowolić się tym, że para młoda będzie się cieszyła tym co ma (często żyjąc w niewiedzy, że jest źle, albo że jest w miarę i mogłoby być lepiej), czy faktycznie robić wszystko na 100% tak, żeby nikt złego słowa nie mógł powiedzieć :P
To może dlatego, że ja źle zrozumiałem twoją metaforę. Czasami mam z tym problemy.
to może ja źle rozumiem. Koleś praktycznie co do repo wykonał (niby na warsztatach ) pracę sam i na sesjach też wiele własnej inwencji i z tego co pamiętam nie zrobił żadnego swojego, wcześniej ślubu, a w stosunku do zawartości twojej stopki (moja stronka (duuużo zdjęć)) bije cię i z kadrach i w obórbce na łeb na szyję. Dlatego pisałem, że konsument żarła nie musi być kucharzem.. lecz jeśli jest to powinien się przed krytyką równiez wykazać, bo inaczej wiesz jak to wygląda..??
![]()
Czuję, że za chwilę powstanie niezły flejm, ale co tam.
No jak to wygląda? Prosili o skomentowanie, to skomentowałem. Jak nie życzysz sobie, żeby tą prezentację komentowali ludzie z zawartością stopki, którą Greg bije na łeb na szyję, to napisz. Albo lepiej od razu zrób jakąś listę uprzywilejowanych. A najlepiej to załóż osobne forum do komentowania tej prezentacji, z rejestracją na potwierdzenie przez admina. Na jaki adres składać podania?
Słabe podejście, nawet jak do jak zawsze zgryźliwego i zrzędliwego miclesa.
A ja jutro mam spotkanie z Papieżem.
Można ciutkę jaśniej, bo znowu nie rozumiem prawie całego posta?
Tym, że na prestiżowy trzeba się wyspać, a na nieprestiżowy już niekoniecznie.
Kurczę, nie lubię być taki upierdliwy, ale tutaj moje pohamowania przegrywają z ciekawością skąd takie stanowisko u markab.
Rozumiem, moje uwagi odnośnie zdjęć są czasami zwykłym czepialstwem, często ta przysłowiowa gałązka przeszkadza w odbiorze zdjęcia mniej niż 0,01%, ale już odnośnie spraw technicznych, to myślę, że sugestie są jak najbardziej na poziomie.