Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 332

Wątek: B2 Warsztaty Fotografii Ślubnej

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

micles, racja, nie trzeba być dobrym kucharzem by osądzać o jakości potrawy

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No. Teraz tylko trzeba się zastanowić, czy chcemy zadowolić się tym, że para młoda będzie się cieszyła tym co ma (często żyjąc w niewiedzy, że jest źle, albo że jest w miarę i mogłoby być lepiej), czy faktycznie robić wszystko na 100% tak, żeby nikt złego słowa nie mógł powiedzieć :P

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No. Teraz tylko trzeba się zastanowić, czy chcemy zadowolić się tym, że para młoda będzie się cieszyła tym co ma (często żyjąc w niewiedzy, że jest źle, albo że jest w miarę i mogłoby być lepiej), czy faktycznie robić wszystko na 100% tak, żeby nikt złego słowa nie mógł powiedzieć :P
    dalej nie rozumiem..

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To może dlatego, że ja źle zrozumiałem twoją metaforę. Czasami mam z tym problemy.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

to może ja źle rozumiem. Koleś praktycznie co do repo wykonał (niby na warsztatach ) pracę sam i na sesjach też wiele własnej inwencji i z tego co pamiętam nie zrobił żadnego swojego, wcześniej ślubu, a w stosunku do zawartości twojej stopki (moja stronka (duuużo zdjęć)) bije cię i z kadrach i w obórbce na łeb na szyję. Dlatego pisałem, że konsument żarła nie musi być kucharzem.. lecz jeśli jest to powinien się przed krytyką równiez wykazać, bo inaczej wiesz jak to wygląda..??

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czuję, że za chwilę powstanie niezły flejm, ale co tam.

No jak to wygląda? Prosili o skomentowanie, to skomentowałem. Jak nie życzysz sobie, żeby tą prezentację komentowali ludzie z zawartością stopki, którą Greg bije na łeb na szyję, to napisz. Albo lepiej od razu zrób jakąś listę uprzywilejowanych. A najlepiej to załóż osobne forum do komentowania tej prezentacji, z rejestracją na potwierdzenie przez admina. Na jaki adres składać podania?

Słabe podejście, nawet jak do jak zawsze zgryźliwego i zrzędliwego miclesa.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czuję, że za chwilę powstanie niezły flejm, ale co tam.

No jak to wygląda? Prosili o skomentowanie, to skomentowałem. Jak nie życzysz sobie, żeby tą prezentację komentowali ludzie z zawartością stopki, którą Greg bije na łeb na szyję, to napisz. Albo lepiej od razu zrób jakąś listę uprzywilejowanych. A najlepiej to załóż osobne forum do komentowania tej prezentacji, z rejestracją na potwierdzenie przez admina. Na jaki adres składać podania?

Słabe podejście, nawet jak do jak zawsze zgryźliwego i zrzędliwego miclesa.
    nie życzę lub życzę sobie lecz szczegóły myślę po niedzieli (jutro mam dość prestiżowy ślub) i postaram się wykazać kilka pewnych szczegółów

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja jutro mam spotkanie z Papieżem.

Można ciutkę jaśniej, bo znowu nie rozumiem prawie całego posta?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    nie życzę lub życzę sobie lecz szczegóły myślę po niedzieli (jutro mam dość prestiżowy ślub) i postaram się wykazać kilka pewnych szczegółów
    A czym się różni Ślub prestiżowy od nie prestiżowego?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tym, że na prestiżowy trzeba się wyspać, a na nieprestiżowy już niekoniecznie.

Kurczę, nie lubię być taki upierdliwy, ale tutaj moje pohamowania przegrywają z ciekawością skąd takie stanowisko u markab.

Rozumiem, moje uwagi odnośnie zdjęć są czasami zwykłym czepialstwem, często ta przysłowiowa gałązka przeszkadza w odbiorze zdjęcia mniej niż 0,01%, ale już odnośnie spraw technicznych, to myślę, że sugestie są jak najbardziej na poziomie.

Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów