Kompilacja 1:

03. Za dużo podłogi
06. Syfy na twarzy - ja bym wymazał, albo zrobił fotę później, pod koniec makijażu.
09. Twarz zakładającej zasłaniona przez rękę PM.
12. Syfy na ramieniu.
14. Niefajna perspektywa i kadr, brak ostrości na PM. Próbowałbym z podłogi i trochę dalej.
15 i 16 - kolor wpleciony w serię zdjęć w bw - nie pasuje mi.
18. Coś wystaje z głowy.
21. Polik do poprawy.
22. Reklamówka pod ścianą.
23. PM niefajna poza.
24 - 27. W rzeczywistości nie jest tak łatwo - zamiast jednej osoby są 4 + kamerzysta do tego i wszyscy lubią sobie zasłaniać.
30. Żyrandol na samej górze kadru.
33. Gałązka w PG rogu.
35. PM zasłoniona przez gałązki na -1 planie - nieczytelnie.
37, 38 - za mało kontrastu.
39. światło na PM kuleje.
40. kadr?
42, 43. Fajowe.
44. Próbowałbym trafić w moment kiedy pan młody jest w wykroku.
46. PM twarz jak babcia.
47. Pan młody przecięty ścianą (dobrze, że nie przez głowę)
48. Winieta tylko w LG rogu?

Mam nadzieję, że w wyliczaniu nie zgubiłem żadnego zdjęcia po drodze, dzięki temu sposobowi prezentacji komentowanie zdjęć jest strasznie uciążliwe - może to właśnie dlatego została zastosowana taka forma

Ogólnie ogląda się to przyjemnie, a co do aspektów technicznych to :
Przez zoomy nie mogę się skupić na oglądaniu zdjęć, przejścia też irytują.
Zoomy ciągle idą w środek zdjęcia. Mogłyby wędrować w kierunku jakiegoś ważnego obiektu.
Mogłyby być też panningi fot, a nie tylko zoomy.

Wyżej wymienione opinie piszę jako ktoś z aparatem (żeby się za chwilę nikt nie doczepił, że nazywam się fotografem, bo jest na forum kilku takich...), a nie jako para młoda. Oni pewnie będą zachwyceni. Nie ukrywam również, że jak będę robił w ślubach, to też będę korzystał z tej formy prezentacji, ale na DVD. Jeżeli takie coś pojawi się na stronie internetowej, to na pewno równolegle będę dawał również zwykłą galerię bez wodotrysków.

That's all folks.