Strona 21 z 34 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 332

Wątek: B2 Warsztaty Fotografii Ślubnej

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pasek postępu zauważyłem już w pierwszych trzech sekundach, ale ja dalej wychodzę z założenia, że zdjęcia to zdjęcia, a nie film.

Najbliższy internetowy odpowiednik albumu fotograficznego (jako najczęściej używanej formy prezentacji zdjęć już od wieków) to statyczna galeria bez fade'ów, timeline'ów, delay'ów i innych rzeczy, które uniemożliwiają oglądanie zdjęć "po swojemu".

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przecież marekb mógł zamiast pisać głupoty pod moim adresem udzielić wiążącej odpowiedzi na zadane pytanie. Może jest to i nadinterpretacja ale tylko i wyłącznie jej powodem jest takie a nie inne podejście wyżej wymienionej osoby. Spadam bo mi knajpe zamkną a dzisiaj coś ma być prestiżowego w TV i nie chciałbym przegapić.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    ... czy faktycznie robić wszystko na 100% tak, żeby nikt złego słowa nie mógł powiedzieć :P
    Tak to tylko w erze robia
    Za duzo miclesow stapa po tej ziemi zeby wszyscy byli zadowoleni
    Zobaczymy jak po mnie pojedziesz jak juz te foty z warsztatow poobrabiam :razz:

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Ja się w końcu przełamałem więc mogę poinformować wszem i wobec, że pod prezentacją jest pasek postępu i można sobie przewijać do woli. Tak zresztą zrobiłem w paru miejscach przewinąłem, mimo, że pewnie coś straciłem, ale jakiś tam pogląd teraz mam
    U mnie paska nie ma :-( Jest tylko menu po prawym kliknięciu... Jak by był pasek to moja opinia byłaby w połowie inna...
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Tak to tylko w erze robia
    Za duzo miclesow stapa po tej ziemi zeby wszyscy byli zadowoleni
    Zobaczymy jak po mnie pojedziesz jak juz te foty z warsztatow poobrabiam :razz:
    Jak nie zrobisz prezentacji, to pogadamy ^^

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Sergiusz czepiasz się jak zwykle. Prestiżowy ślub, dlaczego ten, a nie inny?? Wpływa na to wiele czynników, które zachowam dla siebie. Czemu ten nad inne przekładam?? To moja słodka tajemnica, a jeśli uważasz, że to nie profesjonalnie, to ci powiem że przy każdym reportażu się koncentruję na maksa lecz dzis to będzie na podwójnie na maksa .

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Set z błogosławieństwem rewelacyjny!

A ja mam pytanie z innej beczki, a mianowicie co jest podkładem dźwiękowym? Bo nie powiem bardzo przypadł mi do gustu i chciałbym wiedzieć czego szukać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    A ja mam pytanie z innej beczki, a mianowicie co jest podkładem dźwiękowym? Bo nie powiem bardzo przypadł mi do gustu i chciałbym wiedzieć czego szukać
    idz na warsztaty to sie dowiesz :grin:

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Na warsztaty wybrałbym się z innego powodu :P a nie żeby dowiedzieć się gdzie szukać kawałka który wpadł mi w ucho

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Korzystacie z TEGO? Czy z oddzielnego Pro Show'a?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    gdzie szukać kawałka który wpadł mi w ucho
    Proponuję... na google.pl? Wpisać pierwsze 5 słów piosenki w apostrofach i done. Ale nie - bo ciężko pomyśleć i użyć internetu. Lepiej zawracać d#$ę ludziom chodzącym na prestiżowe śluby.

Piosenka : Lifehouse - Everything
    Ostatnio edytowane przez micles ; 08-05-2010 o 15:59 Powód: Automerged Doublepost

Strona 21 z 34 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów