Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Pytanie do "prezenterów multimedialnych" Pro Show...

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie Pytanie do "prezenterów multimedialnych" Pro Show...

Witam serdecznie zafascynowany diaporamą pewnego Pana przyrodnika zakupiłem pewien program do tworzenia prezentacji multimedialnych. Tytuł doś przewrotny ale pytanie jak dla kogoś może być banalne. Otóż chciałbym poznać opinię fotografów ślubnych którzy tworzą coś na wzór prezentacji multimedialnej czy za każdym razem opracowywują nową prezentację czy może jest możliwośc stworzenia jakiś szablonów a być może są już gdzies jakieś gotowe szablony które można modyfikować . Program ProShow Producer. Powiem szczerze jestem pod wrażenie możliwości jakie oferuje w/w ale to tak jak z PS, że człowiek a przynajmniej ja nawe 10 % nie znam w wystarczahjący sposób jego możliwości.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Używam ProShow Gold-a i za każdym razem robię na nowo, ale wersja 4.1 z tego co mi wiadomo ma już szablony. Poza tym będzie dużo prościej jak zerkniesz na stronkę producenta programu...
    pozdrówka
    regulamin pkt 8

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Witam serdecznie zafascynowany diaporamą pewnego Pana przyrodnika zakupiłem pewien program do tworzenia prezentacji multimedialnych.
    Naprawdę nie widać w tym podforum PRZYKLEJONEGO wątku?
    http://canon-board.info/showthread.php?t=43955

Proszę nie łamać 3. Punktu Regulaminu:

http://canon-board.info/announcement.php?f=14&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Uprawnienia umieszczania postów