Orkiestra gra raz w roku i czasu jest jeszcze dość. Zaletą jest, że jednocześnie gra w całym kraju. Tak naprawdę aby zrobić zdjęcie wystarczy wyjść przed dom. Jest takie przysłowie. Złej baletnicy to i...![]()
Orkiestra gra raz w roku i czasu jest jeszcze dość. Zaletą jest, że jednocześnie gra w całym kraju. Tak naprawdę aby zrobić zdjęcie wystarczy wyjść przed dom. Jest takie przysłowie. Złej baletnicy to i...![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Otóż właśnie TO!
Tego battla można zrobić wszędzie i zarazem wspólnie, nie wymaga specjalnych akcji w stylu dojeżdżania gdziekolwiek.
Wystarczy zwykła dobra wola, jak to w orkiestrze.
Róbta co chceta! I pokażcie jakiś wynik ;-)
Czyli, na dziś chętni:
1. Mellan.
2. Sergiusz
3. oskardj92
C-F-K - forever
Tak się rozglądam i zastanawiam czy może micles przestał robić zdjęcia. Może ktoś wie? Bo potem będzie pisał, że przegapił okazję.![]()
No to się dopisywać do listy
1. Mellan
2. Sergiusz
3. oskardj92
4. mekii
5. arturs
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Zgłaszam się!
1. Mellan
2. Sergiusz
3. oskardj92
4. mekii
5. arturs
6. katharsis
Ja też sie z milą chęcia dołącze jak mi coś wyjdzie![]()
Canon Eos 450 (D
1) Przegapiłem info o battle'u (faktycznie - a chętnie bym pokonkurował, bo w żadnym ostatnio nie brałem udziału, a wartoby poznać swoje miejsce w szeregu co jakiś czas)
2) W czasie WOŚPu byłem na targach ślubnych (wstałem o 10, o 11 targi, o 18 w domu, obiad i na 19 do Kościoła), także zbytnio na tego pierwszego nie było czasu, aczkolwiek chciałem...
Ja tego dnia miłem lecieć w kosmos ale wybrałem Orkiestrę:
http://canon-board.info/showpost.php...0&postcount=10