Witam , w temacie kompletny nowicjusz, wiec poradze sie lepszych w tym fachu ;-) no i oczywiście 1 zdjęcie na początek
1
Witam , w temacie kompletny nowicjusz, wiec poradze sie lepszych w tym fachu ;-) no i oczywiście 1 zdjęcie na początek
1
Ostatnio edytowane przez www ; 08-01-2010 o 11:45
Niby nic specjalnego ale przykulo na chwile moja uwage. Calkiem ladne kolorki i swiatlo chyba z okna. Osobiscie wysteplowal bym pieprzyki bo za bardzo przyciagaja uwage widza.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Pionowy kadr by się lepiej IMO wpasował.
Jeżeli chodzi o pieprzyki to tak jak Mad_Mac, może jeszcze ciut za mało ostre oczęta![]()
Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/
Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/
A wg mnie, te pieprzyki, ich niemal pionowa linia dodają kadrowi lekkiego surrealizmu. Taki trochę StarTrek.
Ja bym nie stemplował... No moze ten pod prawym okiem, tylko.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 08-01-2010 o 11:22
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Zmieńcie jeszcze kolor oczu, bo zielony bardziej by pasował... Ludzie co z Wami? Pieprzyki są ok.
dzięki, specjalnie pieprzyki zostawiłem, jakos mi nie przeszkadzaja
a światło dokładnie tak z okna
pozdrawiam
kadrowo może faktycznie w pionie byłoby lepiej - ale uwagi z pieprzykami itp są śmieszne
kolorystycznie bardzo na tak![]()
Bardzo, bardzo fajne i przy całej swojej prostocie, ciekawe zdjęcie. Kolory świetne, miłe światło, fajna delikatna a zarazem zdecydowana obróbka. Gratulacjones
Pieprzyki właśnie nadają tu uroku i moim zdaniem są jak najbardziej na miejscu. Nic nie usuwać proszę. Wielki plus za światło i kolory, jedyne do czego mogłabym się przyczepić to kadr. Bardziej by mi się podobało ucięte to zdjęcie w kwadrat, albo modelka bardziej z boku.