Ja to juz pisalem dawno temu - gdy trzymalem w reku jedna z pierwszych D7D w Polsce - jeszcze nie w sprzedazy ale juz na pokazach Minolty (ot takie mini stoisko w ProfiLabie w Warszawie) byla.Zamieszczone przez muflon
Bardzo intuicyjna, mimo na pierwszy rzut oka wielu pokretel - wszystko mozna latwo, szybko, intuicyjnie opanowac.
Tylko jesli upierasz sie przy cropie 1.3x i bardzo ci sie spieszy wydac forse.Zamieszczone przez muflon
Ja jak uslyszalem co ma miec nastepca (FF, 12mpix, ok 9fps, EYE-CONTROL, pelne uszczelnienie, AF z 1ki) to sobie spokojnie poczekam... bo eye-control z 45 polami AF to to czego w 1DMkII mi jedynie brakowalo. A ze fullframe? AF masz do F8 = TC 1.4x zakladasz i milej zabawy
No bez przesady, nie upraszczajmy tego "tylko do jpg" :Zamieszczone przez Kubaman
"
The primary changes are a new 2.5" wide viewing angle LCD monitor, improved buffering characteristics, new 'Picture Style' image parameters and the ability to write different formats simultaneously to SD and CF cards.
"