Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Macałem... ale nie 5D

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    z tego punktu widzenia, to ja sądzę, że w zależności od miejsca zakupu od pół do roku trzeba by czekać, to, że po 3 miesiącach Canon poprawi bugi nie znaczy, że to body leżące cały czas na wystawie czy w magazynie też będzie je miało poprawione...
    ale w 1DMk2 N nie ma miejsca na te bugi. Przecież poza nowym menu z parametrami nic sie nie zmieniło. Ja bym tam jednak poczekał na następcę, bo 8MPx przy cropie 1,3 to chyba już trochę mało
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Ja bym tam jednak poczekał na następcę, bo 8MPx przy cropie 1,3 to chyba już trochę mało
    Eee, mnie tam więcej nie trza... Patrząc na swoje używanie 20D, to jak cropuję zdjęcia (i co z nimi dalej robię), już od dawna wiem, że to właśnie 8Mpix i crop 1.3x to jest dokładnie to, czego mi potrzeba :-D

Początki nałogu

Domyślnie

Rzeczona Minolta nie tylko fajnie wygląda i trzyma się ale i nieźle foci.Ale boje się o tym pisać na tym forum. :grin:
    Robię z żoną przetwory i mam do przywiezienia 10 kg cukru, jak myślicie czy zakupić w tym celu tira (najlepiej Scania jakaś, albo Volvo) już, czy poczekać aż cukier stanieje w grudniu, po jesiennym szale robienia przetworów? Do tego jakaś cyfrowa przystawka do średniego formatu, świetnie oddaje kolory- malinowy i ciemnojagodowy.
    Pokazy lotnicze focilem Praktiką na manualnej ostrości bez motoru. 100% trafien ostrości. Wynik lepszy niż z zastosowaniem najnowszych technologii.
    Cześć.Ch.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Pokazy lotnicze focilem Praktiką na manualnej ostrości bez motoru. 100% trafien ostrości. Wynik lepszy niż z zastosowaniem najnowszych technologii.
    A ja jestem onanista sprzętowy bez talentu i mam kaprys wywalić 6kCHF na nową drogą zabawkę, żeby się dowartościować, bo tak beznadziejne zdjęcia robię. Zadowolony?

Początki nałogu

Domyślnie

E tam Muflon, nie bocz sie na mnie, naprawdę nic mi do tego. Tak tam z rana pośmiałem sie zdrowo, dzięki Ci za to. Śmiech to zdrowie.
    Cześć.Ch.

sv
    Guest

Domyślnie

chomski: wtedy samoloty wolniej lataly

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Ja jestem cichym fanem minolty fakt że dużo trzeba czekać na nowości ale wykonanie body D7D wszystko wynagradza

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maro25
    Ja jestem cichym fanem minolty fakt że dużo trzeba czekać na nowości ale wykonanie body D7D wszystko wynagradza
    J taz mialem minolte analog 7 i do dzisiaj brakuje mi tego sprzeta , nawet bralem 7d do reki i bylem zaskoczony wielkim i jasnym wizjerem i przyjemnym miekkim klapaniem migawki , kiedy beda wprowadzac pelna matryce i jak eos5D mi sie znudzi to kto wie moze kupie se minolte ale to odlegla przyszlosc, podejrzewam ze postep canona w matrycach jest niedoscigniony i juz tak zostanie , chyba ze minolta wprowadzi tak dobra matryce FF ze juz mi nic wiecje niebedzie potzreba .
    Jak narazie czekam na 5D i juz niemoge sie doczekac do wtorku fakturka jest juz wypisana tylko czekac na kuriera
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Początki nałogu

Domyślnie

Sven-co prawda to prawda, to dawne czasy były, samoloty mialy takie wiatraczki z przodu i Practika starczała. Dziś to nawet na śluby potrzebna jest koniecznie maszyna w stylu 1D Mk2. Te młode ludziska szybsze teraz. Pomyśleć, że Kievem niegdyś udawalo sie to połapać.
    Po pojawieniu sie 5d strasznie fajnie się zrobiło na forum. Nawet moi paskudni koledzy czytają wątki razem ze mną, robota leży a podaż piwa wzrasta. Niech żyje 5d!
    Cześć.Ch.

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers
    J taz mialem minolte analog 7 i do dzisiaj brakuje mi tego sprzeta , nawet bralem 7d do reki i bylem zaskoczony wielkim i jasnym wizjerem i przyjemnym miekkim klapaniem migawki , kiedy beda wprowadzac pelna matryce i jak eos5D mi sie znudzi to kto wie moze kupie se minolte ale to odlegla przyszlosc, podejrzewam ze postep canona w matrycach jest niedoscigniony i juz tak zostanie , chyba ze minolta wprowadzi tak dobra matryce FF ze juz mi nic wiecje niebedzie potzreba .
    Jak narazie czekam na 5D i juz niemoge sie doczekac do wtorku fakturka jest juz wypisana tylko czekac na kuriera
    W takim razie to też wolałbym 5D niż D7D (cene pominiemy) ale co do matryc to ta minolta D7D ma całkiem przyzwoitą matrycę.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów