Proszę o opinie. Czy warto go kupić. Fotografuję przyrodę architekturę i reportaż ślubny. Muszę podjąć decyzję w ciągu kilku godzin więc proszę o rzeczowe opinie.
Pozdrawiam
Proszę o opinie. Czy warto go kupić. Fotografuję przyrodę architekturę i reportaż ślubny. Muszę podjąć decyzję w ciągu kilku godzin więc proszę o rzeczowe opinie.
Pozdrawiam
pytasz, czyli rozumiem, ze sie na tym nie znasz - dlaczego wiec chcesz podejmowac decyzje tak szybko? co nagle, to po diable![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
2300 Pln.
Do Gawryl. Znam się. Ale od tych wszystkich opisów i testów mam już mętlik. Zdaje się na doświadczonych użytkowników tego modelu.
Uzywany D60 za ponad $700? W zyciu, 20D juz mozna znalezcZamieszczone przez bofoto1
za $900...
Niewarto - miałem - używałem - nie warto. Lepiej 300D a tak naprawdę 350 D. Do reportażu za wolny i za duze szumy, przy pracy w studio za mała czułość AF - gubi się w słabym oswietleniu. NIE WARTO !!!!
Analog i cyfra
za 2800 kupisz nowy 350D
Pentax K-5 II, Leica M9
zdecydowanie zgadzam sie z poprzednikami - za 2300 sie totalnie nie oplaca. aktualnie widze 300D za 2450 na allegro - a sprzecik duzo lepszy od Twojej propozycji.Zamieszczone przez bofoto1
a jedyne co mnie zaskoczylo w Twoim poscie to ,,musze szybko podjac decyzje'' - wydaje mi sie, ze nad wyborem body trzeba sie solidnie zastanowic....
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Fakt różnica między 6 i 8 mpix jest tak naprawdę pomijalna, ale 350D ma jeszcze parę innych zalet... Prócz oczywistej (dla mnie, bo wiem że dla innych to zaleta) wady jaką są "kompaktowe" rozmiary.
Jeśli chodzi o temat wątku to można się ewentualnie zastanawiać czy w podobnej cenie brać 350D czy 10D. Stary D60 za jedynie 500 zł mniej niz nowe 350 - zdecydowanie nie