Pokaż wyniki od 1 do 10 z 983

Wątek: Samsung NX

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    O! Już nie muszę tłumaczyć w wątku "nex czy pen" co lepsze.
    Gratuluję zakupu, to po pierwsze. Skoro wspominasz o wypadzie na miasto ze sprzętem w kieszeni to sądząc po samplach w sieci śmiało można ci polecić (obok 30/2) WA 16/2.4, też w naleśniku.
    Hehe no trafiles dokladnie w moje gusta. Od samego poczatku padlo wlasnie na taki zestaw. Zoom idzie na ebaya.

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Pole ostrości możesz sobie zawęzić do małego kwadracika a wtedy będzie Ci ostrzył dokładnie na to na co chcesz
    Dzieki za tipa. Chyba musze sie zaglebic w instrukcje. Pewnie jeszcze sporo o nim nie wiem.
    Dzis bylem na spacerze z synkiem i musze powiedziec ze im wiecej go uzywam tym bardziej go lubie. Jedynie ten wystajacy zoom i jego ciemnosc mnie wkurza. 16 i 30 bedzie tu perfect!

Szkoda ze samsung nie postaral sie troche bardziej jesli chodzi o te szumy bo byl by aparacik idealny. Ubolewam jeszcze nad tym ze nie mozna sobie zdefiniowac punktow af i przelacza sie pomiedzy nimi poprzes scrool kolka np no ale wszyskim pewnie nie da sie dogodzic
    Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 01-06-2012 o 16:11

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uprawnienia umieszczania postów