Strona 68 z 99 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 983

Wątek: Samsung NX

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Mam wrażenie że twarz leciutko idzie w żółć.
    Do dopracowania...

z gt 8,9
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Coś już napisał Awatar motoko
    Miasto
    Westquarter / Szkocja

Domyślnie

Wpadł mi w łapy praktycznie nowy nie śmigany NX5 za atrakcyjną - chyba - cenę: 90 funtów. Połasiłem się, dorzuciłem 30/f2.0 - te akurat cenowo na fali wznoszącej - 135Ł na Ebayu, czekam na dostawę. W międzyczasie opycham Olka E-410 z ZD25/f2.8 co powinno mniej więcej zrównoważyć odpływ gotówki po zakupie Szajsunga.
    I cyfra i analog...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Ktoś się orientuje co się dzieje z Samsungiem NX200? Od premiery cisza. Samsung w ogole zamierza toto sprzedawać czy ma tylko robić dobre wrazenie w katalogu? Cena napotkanych sztuk w sieci(doslownie kilka) to jakas pomyłka...
    Niestety wygląda to tak jakby Samsunga mało interesował nasz rynek. Podobnie jest z obiektywami które teoretycznie są już w sprzedaży.

Cytat Zamieszczone przez grzeSiuu Zobacz posta
    noo fakt! mało go w sieci.
    może chcą się pozbyć resztek starszych modeli.
    O sprzedaż starszych modeli nie ma co się bać bo są tanie. Nawet jakby NX200 kosztował 2500zł to starszym modelom by to nie zaszkodziło.

Jestem ciekaw jak to jest w innych krajach, czy tam również wygląda tak jakby Samsungowi mało zależało na sprzedaży NXa.

Domyślnie

Dzisiaj na optycznych pojawił się test obiektywu Samsung NX 16 mm f/2.4. Najciekawsze, że podsumowanie również porusza temat słabego zaangażowania Samsunga w sprzedaż własnego sprzętu foto.
    Cytat Zamieszczone przez optyczne.pl
    System NX pod względem „stałek” przeznaczonych dla zaawansowanego amatora prezentuje się naprawdę dobrze. Nie dość, że ich wybór jest rozsądny jak na wiek całego systemu, to jeszcze są one dobre optycznie i mechanicznie, a przy tym wszystkim nie kosztują majątku. Samsung ma więc wszystkie atuty aby skutecznie konkurować z innymi bezlusterkowcami. Dlaczego nie próbuje wywalczyć swojego miejsca na rynku poprzez bardziej aktywne działania i większą dostępność swoich produktów? Nie wiemy. Samsung jest w stanie bardzo skutecznie konkurować z firmami Sony czy Panasonic w kategorii telewizorów, kina domowego czy telefonów. Nie rozumiemy dlaczego, mając dobre produkty w ofercie, rywalizację w sprzęcie fotograficznym poddaje niejako walkowerem.

Domyślnie

Od dłuższego czasu poluję na jakąś okazję dla lampy SEF20A i o ile aparat z kitem oraz 30f2 udało mi się wyrwać w dobrych cenach to za lampkę trzeba dać ok 500 zł :-(
    Trochę drogo

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

taki malutki teścik sie pojawił:

http://www.dpreview.com/reviews/samsungnx200/
    było Lustro jest panasonic lumix Lx3

Coś już napisał Awatar motoko
    Miasto
    Westquarter / Szkocja

Domyślnie

Test łaskawy dla aparatu, ciekawe kiedy wezmą go w obroty "optyczni" i jakie będą ich wnioski.
    Do mnie dojechał dzisiaj naleśnik 30/f2.0 i od jutra zaczynam się bawić :-)

p.s.
    Dostałem paczuszkę z obiektywem i jej lekkość była nieco podejrzana, pomyślełem przez chwilę że ktoś mnie zrobił w balona i dostałem puste pudełko lol
    I cyfra i analog...

Domyślnie

NX200 został już przez optycznych przetestowany: link.

Pełne uzależnienie

Coś już napisał
    Miasto
    Parzniew

Domyślnie

Dawno nic nie napisałem u Was.
    U mnie sporo nowych zdjęć z NX200, niestety nowe obiektywy jeszcze do mnie nie dotarły
    Spodziewam się 60mm i 16mm.
    Aparat spisuje się zupełnie dobrze, najgorszy cały czas brak wizjera

http://www.flickr.com/photos/didmyse...7627822053437/
    Samsung NX1 + 16mm, 20mm, 30mm, 60mm, 50-200mm, 85mm
    http://www.flickr.com/photos/didmyself/
    I'm now Getty Artist
    http://goo.gl/eMbSN

Strona 68 z 99 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów