Pokaż wyniki od 1 do 10 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

I tak jest trochę zamieszania z powodu nieco przeciwstawnych tematów. Osoby chcące się zapisać na warsztaty związane z tematyką ślubną czy pierwszym krokom z lustrzanką nie koniecznie zaglądają do tego wątku ponieważ tytuł sugeruje profesjonalny zakres spotkań. A z drugiej strony nie chcę robić bałaganu na forum.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    I tak jest trochę zamieszania z powodu nieco przeciwstawnych tematów. Osoby chcące się zapisać na warsztaty związane z tematyką ślubną czy pierwszym krokom z lustrzanką nie koniecznie zaglądają do tego wątku ponieważ tytuł sugeruje profesjonalny zakres spotkań. A z drugiej strony nie chcę robić bałaganu na forum.
    Wystarczy dopisać w tytule "nie tylko dla zaawansowanych" albo "podstawy, portret, akt, ślubne" itp.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na to nie wpadłem, że mogę edytować pierwszy post. Po prostu będę zmieniał tytuł na najbardziej aktualne spotkanie w najbliższym czasie o ile tak można. W pierwszym poście też podam aktualne promocje dla uczestników warsztatów odnośnie wynajmowania studio.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Na to nie wpadłem, że mogę edytować pierwszy post. Po prostu będę zmieniał tytuł na najbardziej aktualne spotkanie w najbliższym czasie o ile tak można. W pierwszym poście też podam aktualne promocje dla uczestników warsztatów odnośnie wynajmowania studio.
    Ogólnie to jednak niewiele da.
    Po pierwsze - tytuł wątku w podforum czy w opcji 'Nowe Posty' pozostaje ten sam, zmieniasz tylko tytuł pierwszego posta, nie całęgo wątku.
    Po drugie - za jakiś czas zniknie możliwość bezterminowej edycji postów. To tymczasowe rozwiązanie na rzecz niedawno wprowadzonych zmian w GIełdzie.

Uprawnienia umieszczania postów