Pokaż wyniki od 1 do 10 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Identyczna promocja była w Grudniu, z tym, że warunkiem bylo wniesienie opłaty do konca roku. Widze, że tu jak w sklepie dla idiotów, mamy "nieustające, unikalne, limitowane promocje"
    Masz coś bez promocji?
    Mniej ważna promocja jak samo wpłacanie z góry. Sam już co najmniej ze trzy razy oczami świeciłem przed modelkami, załatwiając je na warsztaty po czym odwołując, bo niepoważni "fotografowie" na dzień przed rezygnowali albo znienacka nie przychodzili i warsztaty się nie odbywały.
    Jedyny sposób na ukrócenie tego typu zachowań (ktoś sobie wstanie rano "dziś warsztaty, eee nie chce mi się" ) to wpłata z góry.
    Jeden ze skuteczniejszych sposobów na przekonanie do wpłaty z góry to wynagrodzenie tych pewniejszych osób zniżkami, więc by nie było nagłego odwoływania warsztatów to jak najbardziej popieram tego typu 'promocje', bo sam wiem jak to głupio się człowiek czuje gdy trzeba odwoływać .

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    [...]więc by nie było nagłego odwoływania warsztatów to jak najbardziej popieram tego typu 'promocje', bo sam wiem jak to głupio się człowiek czuje gdy trzeba odwoływać .
    Co prawda to prawda. Takie odwolywanie to nic przyjemnego. Popieram.

Ja tez jestem uczulony na slowo 'promocja' bo jakos banki i markety tak przyzwyczaily ze w ten sposob szukaja naiwnego..
    Skoro fotografia to sztuka, to i forma reklamy moglaby byc bardziej wyszukana.

No ale pewnie zaraz bedzie ze sie czepiam i szukam dziury w calym

Uprawnienia umieszczania postów