Jak zostało zrobione to zdjęcie czy jakoś tak gdzieś jest taki dział. Też bym był za tym. Bo teraz w jednym wątku podaję terminy i opisy warsztatów oraz oceniamy zdjęcia na nich robione jak dojdzie coś jeszcze to się zrobi galimatias.
Jak zostało zrobione to zdjęcie czy jakoś tak gdzieś jest taki dział. Też bym był za tym. Bo teraz w jednym wątku podaję terminy i opisy warsztatów oraz oceniamy zdjęcia na nich robione jak dojdzie coś jeszcze to się zrobi galimatias.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
W tym wątku proszę ograniczyć się do opinii na temat zdjęć tylko tu prezentowanych i wykonanych na warsztatach. Jeśli ktoś chce sobie porównywać do czyichś zdjęć to niech to zrobi na privie czy w wątku galeriowym danej osoby.
A jak ktos chce sobie podywagować na temat "jak zostało zrobione to zdjęcie" (nieważne czy na warsztatach, czy w plenerze, czy ogólnie w studio) to mamy na to całe podforum - 'Technika robienia zdjęć'- sporo tam tego typu rozważań.
I tak jest trochę zamieszania z powodu nieco przeciwstawnych tematów. Osoby chcące się zapisać na warsztaty związane z tematyką ślubną czy pierwszym krokom z lustrzanką nie koniecznie zaglądają do tego wątku ponieważ tytuł sugeruje profesjonalny zakres spotkań. A z drugiej strony nie chcę robić bałaganu na forum.
Na to nie wpadłem, że mogę edytować pierwszy post. Po prostu będę zmieniał tytuł na najbardziej aktualne spotkanie w najbliższym czasie o ile tak można. W pierwszym poście też podam aktualne promocje dla uczestników warsztatów odnośnie wynajmowania studio.
Ogólnie to jednak niewiele da.
Po pierwsze - tytuł wątku w podforum czy w opcji 'Nowe Posty' pozostaje ten sam, zmieniasz tylko tytuł pierwszego posta, nie całęgo wątku.
Po drugie - za jakiś czas zniknie możliwość bezterminowej edycji postów. To tymczasowe rozwiązanie na rzecz niedawno wprowadzonych zmian w GIełdzie.