Aktualna jak najbardziej spotykamy się o 14 w studio. Godzina jest zmieniona.
Aktualna jak najbardziej spotykamy się o 14 w studio. Godzina jest zmieniona.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jako, że mam wolny weekend od warsztatów postanowiłem zorganizować spotkanie w jakimś całkiem nowym temacie a mianowicie Beauty. A dla przypomnienia i odpowiedniego wejścia w temat dzień wcześniej Portret. Pogoda jak widać za oknem niezbyt sprzyja plenerom i podobno do niedzieli ma być podobnie.
Portret w studio- piątek 30 07 godz 17 koszt 150zł
Beauty w studio sobota 31 07 godz 13 koszt 200zł
FOTO Vitez
Z legitymacją Fotofanklub 20% bonifikaty. Osoby zapisujące się na obydwa spotkania otrzymają rabat w wysokości 10%
Zapraszam!
Panowie to nie jest wątek o moich zdjęciach (te można komentować w moich galeriach na maxmodels i pbase - do jednej nawet mam link w podpisie), dlatego ciacham offtopy.
8 08 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze- na łonie natury koszt 250zł
Wrzesień
10 09 piątek godz 17 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł
11 09 sobota godz13 Portret w studio koszt 150zł
1709 piątek godz 17 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł
18 09 sobota godz13 Akt w studio koszt 200zł
Październik
01 10 piątek godz 17 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł
02 10 sobota godzina 13 Portret w studio koszt 150zł
08 10 piątek godz 17 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł
09 10 sobota godz 13 Akt w studio koszt 200zł
To są już ostatnie warsztaty z tego cyklu w dotychczasowej formie. Więc jeśli ktoś śledzi ten wątek i się waha to jest to ostatni dzwonek aby podjąć decyzję. Powyższe tematy spotkań to komplet warsztatów, po których uczestnik zaczynając od pierwszego kroku na pierwszym spotkaniu na ostatnim w miarę swobodnie i samodzielnie porusza się w tym temacie. Razem to 20 godzin warsztatów z czego większość to samodzielne fotografowanie modelek. Decydując się na wszystkie cztery spotkania do 7 08 2010 otrzymasz 20% bonifikaty. Posiadacze legitymacji Fotofanklubu otrzymują dodatkowe 20%.
Abonament w cenie 750 zł obejmuje 5 spotkań. Ale uczestnik nie wybiera sobie z listy interesujących go tematów tylko wcześniej ustalam z grupą uczestników zakres tematyczny spotkań, wybieramy odpowiednie modelki, ustalamy make up, scenografię i inne szczegóły. Wydaje mi się, że taka forma spotkań będzie o wiele ciekawsza a uczestnicy odpowiednio wcześniej będą się mogli do niego przygotować. To pierwsze ( szóste ) spotkanie jest oczywiście w cenie. Osoby, które zdecydują się na abonament do 7 08 2010 otrzymają 10% bonifikaty. Posiadacze legitymacji Fotofanklubu otrzymują dodatkowe 20%.
Zapraszam!
Co prawda jest już po większości promocji ale jak ktoś ma ochotę zapisać się na spotkanie lub spotkania to proszę o kontakt na PW.
Chcę wspomnieć bo pojawiły się takie pytania na moim PW jak i w czasie spotkań, że warsztaty w studio nie mają nic a nic wspólnego z zawodową fotografią i są przeznaczone i skierowane dla amatorów. Owszem może wyraz studio groźnie brzmi i źle się kojarzy ale to tylko miejsce spotkania. Cały zakres przekazywanej na spotkaniach wiedzy można z powodzeniem wykorzystać podczas fotografowania w plenerze bez potrzeby posiadania dość drogiego sprzętu oświetleniowego.
Są jeszcze wolne miejsca na edycję warsztatów w październiku:
Październik
01 10 piątek godz 17 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł
02 10 sobota godzina 13 Portret w studio koszt 150zł
08 10 piątek godz 17 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł
09 10 sobota godz 13 Akt w studio koszt 200zł
Zapraszam!
22 pazdziernik o godz. 17:30 zapraszamy na jedne z ostatnich w tym roku o ile nie ostatnie warsztaty fotograficzne "Pomiędzy portretem, a aktem"
koszt 150zł
http://fotofanklub.pl/index.php?opti...aty&Itemid=190
Zapraszam!
W listopadzie zapraszam na weekend z FotoFanKlub -em.
12 XI piątek godzina 16 Portret- pierwsze kroki w studio koszt 150 zł. Dla członków FotoFanKlub wstęp wolny
13 XI sobota godzina 13 Pomiędzy portretem a aktem koszt 200zł Dla członków FotoFanKlub koszt 80 zł
13 XI sobota godzina 18 Akt w studio koszt 250zł Dla członków FotoFanKlub koszt 130zł
Zapraszam!
Kiedy coś ślubnego ??
Jest do wyboru do koloru mnóstwo warsztatów ślubnych. Jeśli już coś w tym temacie będziemy robili to bliżej wiosny i poprzez FotoFanKlub.