Strona 33 z 57 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Desperatów?
    To na warsztat 8 maja trzeba ubrać treki albo glany? :-)

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Spokojnie, dla desperatów jak by ktoś chciał poza programem. 8 będzie można choćby i w japonkach. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na dzisiaj są jeszcze wolne miejsca profilowane dla wszystkich chętnych bez względu na posiadany sprzęt. Warto skorzystać bo tłoku nie będzie. Wszystkim gwarantuje miejsca w pierwszym rzędzie.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Są jakieś zmiany w harmonogramie warsztatów, czy odbywają się zgodnie z planem?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W piątek 16 04 warsztaty Pomiędzy portretem a aktem odbędą się o godz 17
    Warsztaty nie odbędą się w sobotę 17 04 Akt w studio z wiadomych przyczyn.
    Warsztaty ślubne z dnia 25 04 będą przeniesione na inny późniejszy termin, który będę znał w czwartek po południu.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W piątek na warsztatach będzie pozowała modelka Ania

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Uwaga! Warsztaty mające się odbyć w poniższym terminie zostały przeniesione na 15 i 16 Maj też w sobotę godz 13 i niedzielę godz 14.

24 04 sobota godzina 13 Twój pierwszy ślub koszt 199zł
    25 04 niedziela godzina 15 Warsztaty w kościele (Zdjęcia Ślubne, reportaż i plener} koszt 350zł

Przepraszam za zmianę terminu z Zapraszam!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A co z:
    15 05 sobota godzina 13 oświetlenie specjalne w studio/akt koszt 200zł

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jako, że do końca kwietnia nie będą odbywały się warsztaty zapraszam już na spotkania w Maju. Tak zwany długi weekend wypada w tym roku całkiem krótki dlatego zorganizowałem spotkania tak aby za jednym razem można zaliczyć większość tematów. Oczywiście można zapisać się na poszczególne warsztaty a osoby decydujące się na cały blok zapłacą znacznie mniej, czyli 800zł za poniższe trzy dni. Myślę, że jest to dobra propozycja dla osób spoza Warszawy.

01 05 sobota godzina 11 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł/Portret w studio koszt 150zł
    02 05 niedziela godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł /akt w studio 200zł
    03 05 poniedziałek godzina 13 Akt, Glamour, Fashion- podobieństwa i różnice koszt 400zł

15 maja sobota o godzinie 13 Twój pierwszy Ślub koszt 200zł
    16 maja niedziela o godzinie 14 Twój pierwszy Ślub warsztaty w kościele koszt 350zł

Na warsztatach w kościele będzie można ( najprawdopodobniej ) wypróbować w praniu lustrzanki FF z obiektywami i lampami błyskowymi jednej z wiodących firm. Na miejscu też do wykonywania zdjęć plenerowych będzie do dyspozycji uczestników mobilne oświetlenie studyjne. O urodziwej młodej parze sklejonej z modela i modelki nie wspominam. Całość poprowadzi Maciej Czerniewski.

Wszyscy uczestnicy warsztatów otrzymają hasło z rocznym dostępem do specjalnej strony gdzie będą mogli umieścić zdjęcie wykonane na warsztatach a prowadzący dane spotkanie oceni je. Póki co strona jest w fazie testowej i aby oszczędzić sobie krytyki nie podaję linka.

Harmonogram spotkań do końca czerwca dostępny jest z aktualnymi promocjami na dotychczasowej stronie www.warsztatyfoto.com.pl

Na koniec aby uprzedzić ewentualne pytania, udało się reanimować nieboszczkę, czyli czasopismo Lustrzanka, które w odstępach miesięcznych zacznie ukazywać się od 25 maja.

Zapraszam!

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Portret pierwsze kroki w studio wstęp wolny. Uwaga! w każdym kwadracie w górnej części podane jest tymczasowe hasło dostępu tak, że mam nadzieję nikomu nie przyjdzie do głowy wysyłanie SMS ów. http://fotofanklub.pl/index.php/wars...kroki-w-studio

Strona działa ale jest jeszcze w fazie testowej i sporo rubryk i zakładek jest pustych lub nieaktywnych. Niebawem zostaną uzupełnione.

Strona 33 z 57 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów