Strona 55 z 57 PierwszyPierwszy ... 5455354555657 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

fundusze się znalazły, pieniążki przelane, zdjęcie wysłane, oczekiwanie na legitymacje... i jak będzie do piątku to jadę na warsztaty - nawet sobie załatwiłem wcześniejsze wyjście z pracy aby zdążyć
    i mam takie pytanie czy na takich warsztatach tymczasowo można się obyć bez lampy błyskowej, ponieważ zakup lampy planowany na 10 grudnia dopiero...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obcy21 Zobacz posta
    i mam takie pytanie czy na takich warsztatach tymczasowo można się obyć bez lampy błyskowej, ponieważ zakup lampy planowany na 10 grudnia dopiero...
    W skrócie - tak. Z małymi wyjątkami, ale jesteśmy na forum Canona a nie Sony

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na spotkaniach lampy wyzwalane są radiem tak, że lampa nie jest konieczna. Radio niestety nie pasuje do lustrzanek Sony, które odziedziczyły po Minolta specjalny bagnet do lampy. Wtedy jest potrzebna albo dedykowana lampa albo wyższy model lustrzanki posiadający gniazdo synchronizacyjne.

Posiadanie (fizyczne) legitymacji nie jest niezbędne aby skorzystać z promocji a formalności z nią związane można załatwić na miejscu. Nie każdy kto zapisuje się do FotoFanKlub-u jest zainteresowany udziałem w warsztatach dlatego też dobrze w mejlu skrobnąć dwa słowa na ten temat. Nie mniej na wszystkie trzy terminy są jeszcze wolne miejsca.

Zapraszam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

Sergiusz jeszcze raz przepraszam za zamieszanie z legitymacją i tymi warsztatami. Osoby dobrze kojarzysz i na warsztatach się pojawię. I posiadam Canona a nie Sony

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To spoko. W razie by co Sony też mamy ujarzmione tylko trzeba ten fakt wcześniej zgłosić. Z Canon-em nie ma większych problemów. :-D

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    To spoko. W razie by co Sony też mamy ujarzmione tylko trzeba ten fakt wcześniej zgłosić. Z Canon-em nie ma większych problemów. :-D
    No ja ostatnio ujarzmiłem koleżanki Alfę 200 poprzez... pożyczenie swojego 40D .

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No ja ostatnio ujarzmiłem koleżanki Alfę 200 poprzez... pożyczenie swojego 40D .
    Vitez często sie wypowiadasz na temat tych "war-ów"... Często gościsz na nich czy współprowadzisz

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yarson Zobacz posta
    Vitez często sie wypowiadasz na temat tych "war-ów"... Często gościsz na nich czy współprowadzisz
    Napisałem (i może jeszcze coś kiedyś napiszę) kilka artykułów do "Lustrzanki" wydawanej przez Sergiusza, bywam czasem (ostatnio rzadziej, jakoś terminy i zakres mi nie podpasowują) na tychże warsztatach, oraz korzystam czasem z tegoż studio. Zadowalająca odpowiedź?

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Zadowalająca odpowiedź?
    tak dzieki !

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wspomnę, że Vitez od czasu do czasu robi zdjęcie na okładkę. Jest kilka może kilkanaście osób z Forum, które po warsztatach zaangażowały się się w różne działania fotograficzne takie jak chociażby wystawa na Ząbkowskiej czy poniedziałkowe spotkania. I nie to a bym się chwalił bo nie ma powodu ale po prostu tak jest.

Strona 55 z 57 PierwszyPierwszy ... 5455354555657 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów