Witam, czy są jeszcze miejsca na 15 maja? jeżeli tak, gdzie odbędą się warsztaty?
Witam, czy są jeszcze miejsca na 15 maja? jeżeli tak, gdzie odbędą się warsztaty?
Miejscem obu spotkaniań jest Kościół kolegiacki Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Marii Panny oraz w Podziemia Kamedulskie przy ul. Dewajtis w Lesie Bielańskim w Warszawie
“Twój pierwszy ślub” spotkanie warsztaty - koszt 200zł 15 05 godz 10
„Twój pierwszy ślub reportaż w kościele” koszt 350zł 16 05 godz 14
Można zapisać się na dowolnie wybrane spotkanie. Na oba spotkania są wolne miejsca.
Natomiast wczoraj błyskaliśmy w plenerze i pewnie niebawem pojawią się efekty spotkania.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Lipiec
4 07 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w Plenerze- park koszt 200zł
11 07 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze- miasto koszt 200zł
18 07 niedziela godz 19 Ślubne zdjęcia w plenerze- zdjęcia nocne koszt 200zł
25 07 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze – „dziwne miejsca” koszt 200zł
Sierpień
8 08 niedziela godz 11 Ślubne zdjęcia w plenerze- na łonie natury koszt 250zł
Osoby decydujące się na abonament w cenie 750zł ( w cenie sześć spotkań warsztatowych ) mogą zaoszczędzić sporo kasy decydując się na majowe i kolejne spotkania poświęcone tematyce ślubnej. Będzie to doskonała okazja na uzupełnienie lub budowę PF. A przy okazji będzie można łyknąć trochę wiedzy. Tematy wszystkich spotkań do końca sierpnia są widoczne na stronie www.warsztatyfoto.com.pl
Zapraszam!
Pod ty adresem znajdują się zdjęcia jednego z uczestników sobotniego spotkania. http://fotofanklub.pl/index.php/joom...nerzeq-efekty-
Jednocześnie Zapraszam na kolejne edycje naszych spotkań w tym niedzielne spotkanie w kościele.