a dlaczego piersi nie widać ?
a dlaczego piersi nie widać ?
Czyli niestety "nic z tego" -do usunięcia. Dziękuję za oceny.
pozdrowienia,
Nie "nic z tego" tylko wyciągnij wnioski i następnym razem postaraj się bardziej.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
rzeczywiście zdjęcie wykonane przez Agnieszke jest bardzo ładnie naswietlone i wykonane... chyba bym deczko podciął tło z prawej strony...
Gratuluje! dobre naświetlenie to podstawa
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
mam nadzieje że modelka się nie obraziale na tym zdjęciu jedyne co bym może dotknął w PS to pieprzyk (chyba) na prawym policzku i by była idealnie czysta forma - skóra :-)
p.s. bardzo ładna modelka![]()
Ostatnio edytowane przez mgtan ; 15-03-2010 o 14:06 Powód: Automerged Doublepost
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Gratuluje! dobre naświetlenie to podstawa
dziękuję
mam nadzieje że modelka się nie obraziale na tym zdjęciu jedyne co bym może dotknął w PS to pieprzyk (chyba) na prawym policzku i by była idealnie czysta forma - skóra :-)
specjalnie zostawiłam, według mnie dodaje uroku i naturalności
Przypomnę o jutrzejszych warsztatach ( wtorek 16 03 godzina 17 ) ABC zdjęć do portfolio w studio.
Na spotkaniu będzie można dowiedzieć się o podobieństwach i różnicach pomiędzy portfolio modelki a fotografa. Skupimy się na tym pierwszym i omówię co w nim powinno się znaleźć. Następnie wykonamy zdjęcia w odpowiedniej kolejności aby z jednej strony wykonać zadanie a z drugiej zmieścić się w wyznaczonym czasie. Czas jest istotny ponieważ w większości przypadków jest ograniczony poprzez wynajęte studio. Modelka będzie zmieniała zarówno ubrania jak i make up. Do zdjęć będzie pozowała Magda.
Na spotkanie są jeszcze wolne miejsca. To ostatnie według harmonogramu spotkanie w studio przed Świętami.
Zapraszam!
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.