Ja z głodu w czwartek nie robiłem zdjęć. Ale jako, że dzisiaj nie będzie tłoku wcielę się w rolę uczestnika i parę sobie pstryknę.
Ja z głodu w czwartek nie robiłem zdjęć. Ale jako, że dzisiaj nie będzie tłoku wcielę się w rolę uczestnika i parę sobie pstryknę.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Cześć,
Korzystając z początku weekendu(praca praca praca) wrzucam do dyskusji dwa zdjęcia.
Jedno to niski klucz - muszę nad tym oświetleniem popracować. Starałem się uzyskać odbicie w oku, co opłaciłem rozbłyskiem na czole :\
Drugie to klasyczna kompozycja, niestety ze względu na niedostatki tła musiałem w studio kadrować powyżej łokciaPonadto za dużo światła kontry znalazło się na butach.
Proszę o wskazówki czy rzucają się w oczy inne błędy...
![]()
Ostatnio edytowane przez tnts ; 24-01-2010 o 14:25
Warsztaty Fashion, które odbyły się w ostatnią sobotę 23 01 należy zaliczyć nie tylko do udanych ale nawet do bardzo udanych spotkań. Piękne podziękowania należą się modelce Magdzie oraz osobie prowadzącej spotkanie- Cezaremu. Za make up i oko na modelkę dziękuję Ani. Kolejne warsztaty z tego cyklu w lutym.
W tym miesiącu pozostały jeszcze dwa spotkania:
Twój pierwszy ślub 29 01 piątek godz 17
Średni niski i wysoki klucz- akt 30 01 sobota godz 11
Na oba spotkania są jeszcze wolne miejsca.
Zapraszam!
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 24-01-2010 o 23:59
Te łańcuszki to jeden ruch patch toolem - mogłeś je sobie darować![]()
Zrobiłem bardzo podobne bez łańcuszków ale chciałem aby był jakiś element studia. Jako bardziej reportaż niż samo fashion.
Cześć,
Czy przy tych fotografiach używane były jakieś filtry zmiękczające?
Chodzi mi o takie jakby "echo" (odbicie) widoczne wokół postaci.